2777
2789

الان یه تاپیک نوستالژی دیدم یادم اومد چقدر ما از داشتن یه پاک کن لذت می‌بردیم چقدر چیزای کوچیک میتونست خوشحالمون کنه الان بعضاً خودمون و بچه هامونو گره زدیم به تجملات اجازه نمی‌دیم بتونن از چیزای کوچیک لذت ببرن اینجوری هرگز قناعت و لذت بردن از جزییات براشون مفهوم پیدا نمیکنه

این واقعا ظلمه به بچه ها 

یه ویدیوی خارجی دیدم که پدر مادر بچه یه موز رو برای بچه شون کادو پیچ کرده بودن و بچه وقتی موز رو دید از خوشحالی سر از پا نمی‌شناخت 

یا مثلا کاری که خیلیا میکنن اینه که برای اینکه افتادن دندون شیری برای بچه حس بد نداشته باشه دندونی که میفته رو زیر بالشش میشه گذاشت و صبح یه هدیه کوچیک به جاش بذاریم 

یا به نظرم میشه برای اینکه مفهوم علاقه خدا به بنده و شکرگزاری بنده از خدا رو برای بچه جا انداخت  بعضی شبا بدون هیچ دلیلی برای بچه مون هدیه زیر بالشش بذاریم مثلا یه شکلات یا کتاب داستان یا یه مداد جدید یه نقاشی از بچه مون یه عکس چاپ شده ازش  یه کش مو یه مشت تخمه و... 

بهش بگیم اینو خدا برات گذاشته چون خدا دوستت داره

اینجوری حس مثبتی نسبت به خدا براش به وجود میاد و اون میل به شکر گذار بودن نسبت به نعمت های خدا رو کم کم براش شکل بدیم 

یکی بود می‌گفت با این روش بچه ش که کتاب دوست نداشت رو کتاب خون کرده بود چی از این بهتر؟ 

شما هم ایده های این شکلی تون با سن بچه تون رو بگید به نظرم تاپیک خوبی میشه 😍 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
سلام گلی..دو تا عکس بزارم میشه مقایسه کنید..

سلام 

عکس ؟ چه عکسی ؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گذلشتم گلی ..میخواستم ببینم ب نظرتون کدوم یکی بهتره چهرش

واقعا نمیتونم بگم کدوم یکی بهتره

زیبایی یه امر نسبی و سلیقه ایه از نظر من هر کدوم یه ویژگی مجزا و  و متفاوت برای جذابیت دارن 

پوست روشن اولی روی صورتش به زیبایی نشسته 

پوست گندمی دومی به شدت جذاب و خاصش کرده 

چشمای اولی مهربونه 

چشمای دومی به قول معروف سگ داره و گیرایی خودشو داره 

نمیتونم بگم چهره کدوم بهتره واقعا چون هر دو زیبایی های مخصوص به خودشونو دارن و باید با خودشون مقایسه بشن نه با همدیگه 

واقعا نمیتونم بگم کدوم یکی بهتره زیبایی یه امر نسبی و سلیقه ایه از نظر من هر کدوم یه ویژگی ای ...

ممنون گلم خیلی لطف کردین برام وقت گذاشتین..درسته ..ولی خب خیلی کنجکاو بودم بدونم من بهترم یا اون..آخه خیلی با من مقایسه ش میکنن خانواده شوهرم

دعا کنید خواهرم و داداشم ازدواج کنن و خوشبخت بشن ممنون💖
ممنون گلم خیلی لطف کردین برام وقت گذاشتین..درسته ..ولی خب خیلی کنجکاو بودم بدونم من بهترم یا اون..آخ ...

باید دنبال این توی خودت بگردی ببینی چی باعث شده که مقایسه شدنت با دیگری انقدر آزارت بده و حرف دیگران انقدر روت اثر بذاره که فکرت رو مشغول کنه ؟ اصلا چی باعث شده که این حس رقابت برات مفهوم پیدا کرده و نمیتونی به سادگی ازش گذر کنی ؟ ببین آیا یه حس منفی نسبت به خودت داری و برای همینه که وقتی یکی مقایسه می‌کنه حرفشون فکرت رو مشغول می‌کنه؟ اگر آره برو این مسأله رو رفع کن و حس ارزشمندی درونت رو بیدار کن عزت نفست رو بالا ببر اون وقت به سادگی از این مقایسه های کودکانه که بعضی به ظاهر بزرگسال ها دارن بیرون میای و حرف هاشون اصلا در مدار افکارت قرار نمیگیره 

باید دنبال این توی خودت بگردی ببینی چی باعث شده که مقایسه شدنت با دیگری انقدر آزارت بده و حرف دیگران ...

اون خانم عشق سابق شوهرمه دومی ک عکسش شفاف بود...بعد از شش سال میان جلو من و شوهرم از عشق دوران بچگیش حرف میزنن..شوهرم گف کلا یادم رفته قیافش ولی خانوادش مدام ازش حرف میزنن.حرف ۱۶یا۱۷ سال پیشه..خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین دوس ندارم برم بیرون

دیروز دخترعموی شوهرم ک تا حالا ندیدم استوری بزاره اینو گذاشته بود...یه هفته پیش پیش همین دختر عموش بودم مدام ازم درمورد رابطه و نحوه آشنایی من و شوهرم سوال میپرسید...