چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
برای مقطع کارشناسی و ارشد کشور ایتالیا بورس استانی میده که شرط معدل هم نداره فقط شما باید از یکی از دانشگاه های اونجا پذیرش بگیری که بهت بورس تعلق بگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بورس تحصیلی نمیدن. باید بگیری. باید آزمون بدی و با سطح خیییییلی بالا قبول بشی و در طی تحصیل هم نخبه باشی . اون هم خییییییییییییییییییییییییییلی امکانش کمه
دخترداییم چن سال پیش برای کانادابورس گرفت امتحان داد قبول شد
چند سالش بود؟
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
برای مقطع کارشناسی و ارشد کشور ایتالیا بورس استانی میده که شرط معدل هم نداره فقط شما باید از یکی از ...
من کلاس دهمم کشورش هم زیاد برام مهم نیست فقط نمیشه با دیپلم که گرفتم برم ؟یا اینکه کنکور رتبه تک رقمی بشم چی؟
بورس تحصیلی نمیدن. باید بگیری. باید آزمون بدی و با سطح خیییییلی بالا قبول بشی و در طی تحصیل هم نخبه ...
خیلی ممنون 🌹❤️
گفتم برای کارشناسی میشه بری دیگه حتی میتونی پزشکی هم بخونی اگه آزمون آیمت بدی ولی خب اندازه د ...
ممنون عزیزم از راهنماییت ❤️🌹