2777
2789

نمیدونم چیکار کنم دیگه....

اول جریانو بگم ببخشید با جزییات میگم قضاوت کنین....

دیشب خونه مادرشوهرم بودیم. پسرم جلوی اونا خیلیییی خودشو گم میکنه همش ادا اصول درمیاره.( ۶سالشه)...

خلاصه پسرم سرما خورده س. براش پیاز اب پر کردم بخوره . گفتم پیازو بخور که زودتر خوب شی بتونی بری جشن و ازین حرفا..... یهو داد زد گف یعنی نمیخای بهم کیک بدی (گفتم چرا کیک هنوز اماده نیست اول اینو بخور .باز داد میزد میگف چرا بهم کیک نمیدی)؟؟ 😖😖😖😖😖😖میریم اونجا کلا زبون ادم نمیفهمه😡😡😡

هرچی بهش با زبون خوش میگفتم بیشتر داد و بیداد میکرد که پدربزرگش بیاد پشتیبانی کنه ....

خلاصه منم یه نیشگون از بازوش گرفتم گفتم هواستو جمع کن چجوری رفتاد میکنی.... 

یهو پاشد با داد و بیداد و گریه رفت پیش پدربزرگش گفت مامانم دست منو گاز گرفت😐😐😐😐😐😐😐

اونم کلی باهام بد حرف زد گف یه ذره بچه چرا اینجوری کردی !!!! خلاصه باهام بد حرف زد منم ناراحت شدم حاضر شدم رفتیم خونه....

اومدیم خونه به پسرم گفتم جشن بی جشن ... 

حالا از یه طرف میگم گناه داره تو ذهنش میمونه که جشن نفرستادم بزرگ شه شاید ازم بدش بیاد...

از یه طرف میگم تربیتش مهم تره .یبار جلوش واستم میفهمه جدی هستم دفعه بعد ابرومو جلوی همه نمیبره...

نمیدونم چیکار کنم نظر بدین..

شوهرم میگه بزار بره گناه داره خودمم موندم چیکار کنم

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزا بره.ولی باهاش حرف بزن تا این رفتارو نکنه

با حرف درست نمیشه

فقط از یه چیزی منعش کنم درست میشه تو ذهنش میمونه

اگه بهش گفتی جشن بی جشن باید رو حرفت بمونی وگرنه دیگه حرفتو نمی خونه

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
اگه بهش گفتی جشن بی جشن باید رو حرفت بمونی وگرنه دیگه حرفتو نمی خونه

اره منم همینو میگم به شوهرم

میگه بزار من میام جلوش پادرمیونی میکنم میگم معذرت خاهی کنه توام ببخشش بزار بره

وقتی گفتی جشن بی جشن پس رو حرفت بمون تا بعدا هم از حرفات حساب ببره  ۶ساله خیلی هم کوچیک نیست خ ...

اره میدونم عمدا بود

اگه نمیفهمید منم خیلی سخت نمیگرفتم که

اره میدونم عمدا بود اگه نمیفهمید منم خیلی سخت نمیگرفتم که

من بودم نمیذاشتم بره چن روز دیگه ک رفتارش خوب شد یه کیک براش میگرفتم می‌گفتم چون بچه خوبی شدی 

(چون دوسداره گفته کیک بهم بده)

من بودم نمیذاشتم بره چن روز دیگه ک رفتارش خوب شد یه کیک براش میگرفتم می‌گفتم چون بچه خوبی شدی  ...

نه کیک خونگی بود میخاست پیاز ندم بهش کیکو بهونه کرد

اره منم همینو میگم به شوهرم میگه بزار من میام جلوش پادرمیونی میکنم میگم معذرت خاهی کنه توام ببخشش ب ...

نه اصلا اینکار رو نکن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان