2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 159 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره چند ماه ولی دکتر این دفعه که رفتم گفت اگه حامله نشدی باید برات عکس رنگی بنویسم که گفتم این ماه ک ...

خیره انشالله هر چی صلاحه براتون پیش بیاد

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
بله عزیزم الان ۶ماهه اقدامم..حتی از روزیم‌ک عروسی کردم جلوگیری نداشتم چون پریودیام نامنظم بود

عزیزم من پلی کستیکم فقط با چندتا راهکار ساده کنترلش میکنم پریودیمم منظم شده 

اول از همه رژیم غذایی تو درست کن اصلا لب به چیزای چرب یا شیرین نزن اگه ام خوردی سریع بعدش دارچین استفاده کن یه بند انگشت دارچین و بکوب تو دو سه قلوپ اب جوش بریز سریع بعد غذا یا چیزای شیرین یا چرب بخور 

اصلا لبنیجات بخصوص شیر استفاده نکن 

ورزش هوازی خیلی موثره 

هر شب سی میل قرص زینک بخور 

قرص کلسیم ویتامین سی و کلا مکمل فراموشت نشه 

جوشنده ی نعناع و چایی سبز مث معحزه اس هر روز بخور 

و در اخر کلم بروکلی برای من معحزه کرد هر روز اندازه ی یه کف دست خام بخور تاثیرشو صد در صد میبینی

متاهل و متعهد به یه شوهر هیز بی احساس😒💔/پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار برایم اسان کن که همانا بس تویی بصیر به احوال ما...🤍🦋/یه صلوات واسه رسیدن به حاجاتم مهمونم کن مهربونم اجرت با ضامن اهو...❤/من پری کوچک غمگینی را میشناسم که در اقیانوسی مسکن دارد و دلش را در یک نی لبک چوبی می نوازد ارام ارام.... پری کوچک غمگینی که شب از یک بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد امد🌻🌈به ارزوهام قول رسیدن دادم(توکلت علی الله)🦄💜/ بی ادبی و بی احترامی و بی جواب میذارم اصالت و تربیت ادما خیلی باهم متفاوته...!😌❤/صد هزارمین کاربری/  امام زمانم قلب من به شفافی نگاه شما نیست اما عجیب به دوس داشتن شما مبتلاس ای کاش زودتر بیاید حضرت اقا دنیای کوچیک ما بدون شما دقیقا مث یه قفس تاریکه به هر گوشه اش که نگاه می کنیم دلمون میگیره....🌙💚
یکیم بهم گفت بادکش زیره شکم انجام بده خوبه 

اره خیلی خوبه این قرصا به درد نمیخوره بدنتو خراب میکنه فقط ..اخرشم هیچی .ولی طب ستنی بهم دارو داده گفته چند ماه استفاده کن گفت عید خوب میشی میفرسمت سونو برا عید سالمه تحویل خانوادت میدم😂😍

چقدر تو فکرم کشتمت !                                              ولی تو بازم تو قلبم نفس کشیدی❤
اصن پریود نمیشم امپول میزنم 😑

ی مدت پیازدرمانی کن قشنگ کیستارو میبره رحم رو پاکسازی میکنه

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

میخوای واسه مطمئن شدن و چک کردن خودت دکتر زنان برو و آزمایش هورمونی بده ولی نگران نباش این چیزا عادی ...

آزمایش کلی و سونو دادم امروز باید برم دکتر نشون بدم که بهم دارو بده 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
مثلا چیا میخوردی؟

من هرچی فکرکنی بودمادران رازیانه کاسنی 

ولی درنهایت با پیازدرمانی حامله شدم

سه سال نازایی داشتم ماه دومی ک پیازدرمانی کردم حامله شدم

البته کنارش بادکش هم میکردم عسل دارچین سیاهدونه میخوردم ورزش میکردم رژیم سالمخوری هم داشتم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

نه اصلا.یکساله عروسی کردم.تازه ب فکر افتادم..بدشم خیلی زندگیم مفصله..

عزیزم منم از شب اول عروسیم اقدام بودم تا الان ک دیگه نزدیک ۳ ساله

کلی طعنه و کنایه شنیدم

۲ بار سقط کردم ..تنبلی هیچی هم نداشتم تا ماه پیش ک سونو دادم فقط شوهرم ضعیفه و اسپرم مطلوبش با کلی دوا شده ۲ درصد

شما هم شوهرت یه آزمایش بده بد نیس

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

منم از ماه پیش پیاز درمانی شروع کردم به شوعرممم خرنوب میدم حلوای خرما سیاه دونه هم دارم این ماه میخورم به شوعرممم میدم این ماه گفتم دکتر نرم دارچینو عسلم میدم شوهرم بخوره خودمم میمالم به لثم پیاده روی هم شروع کردم انشالله جوابشو بگیرم

شهرشون ی جوری نیس ک اینقد راحت باشم..شاید باروت نشه تاحالا تنها تو خیابونشون راه نرفتم 😑

چقد مث منی☹

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍