2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 159 پست
بچه ها منم تنبلی دارم ولی خداروشکر هر ماه پریود میشم و مشکل خاصی ندارم  فقط یه ماه نزدیک پریودم ...

عزیزم ب دلت بد راه نده..باز تو خدارو شکر کن هرماه پریود میشی من با آمپول میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمی کنم چون من خودمم در حالت عادی و قبلن ها توی پریودی فقط روز های قبل و روز اول درد داشتم ، تا ...

من ابنقدری که  از ده روز قبلش درد دارم و اذیتم تو خوده پریودم درد ندارم علایمم متفاوته گاهی کمر درد و دلدرد دارم گاهی سینم دردناک متورم میشه و جوشای دردناک میزنم بعضی وقتا هم کلا هیج علایمی ندارم 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
اسم‌گیاهی رو نمیدونم.. هرروز قرص متفورمین میخورم..روزاییم ک پریودم از روزه سوم لتروزول میخورم با کل ...

عزیزم کلومیفن میخوری تاخیر میندازه تو پریودی یا نه؟!

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍
من ابنقدری که  از ده روز قبلش درد دارم و اذیتم تو خوده پریودم درد ندارم علایمم متفاوته گاهی کمر ...

میخوای واسه مطمئن شدن و چک کردن خودت دکتر زنان برو و آزمایش هورمونی بده ولی نگران نباش این چیزا عادیه.

منم علائم قبل پریودیم خیلی شبیه شماست . کم و زیاد شدن عادیه بنظرم

پینوکیو کجایی؟! اینجا هر روز دروغ ها بزرگ تر می شوند و دماغ ها کوچیک تر...

به هر پیجی اطمینان نکن فقط خانوم تاجیک بهتر باز  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ب ورزشو اینا زیاد فک میکنم..ب رژیمم خیلی اهمیت میدم.ولی میترسم میگم نکنه نشمو دوره درمانم زمانبر باش ...

به اینچیزا فکر نکن کلا فکرتو از باردار شدن دور کن اگه شهرتون باشگاه داره و وقتشو داری حتما برو من خیلیا رو دیدم که مشکل بارداری و تنبلی تخمدان  داشتن دو سه ماه که باشگاهو شروع کردن سریع حامله میشدن به شوخی میگفتن باشگاه چی داره که زنا همه زود حامله میشن😅

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
عزیزم ب دلت بد راه نده..باز تو خدارو شکر کن هرماه پریود میشی من با آمپول میشم

هر دردی هم خدا به من میده تا اخر عمر موندگاره و خوب نمیشه. (مثل کم کاری تیروئید  )  این تنبلی چه کوفتی بود دیگه

واقعا نمیدونم چرا مردم ما اینقدر ساده هستن که گول اینچیزا رو میخورن اونم به اسم گیاهی و فلان شما اگر ...

اتفاقا من مدت زیادی از همه مدل داروی شیمیایی استفاده کردم نتیجه نگرفتم 

ولی نهایتا با چیزایی گیاهی حامله شدم

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗