2777
2789
عنوان

شب یلدا

105 بازدید | 3 پست

بیایید عینک دنیا نزنیم شاید کسی نتونه خرج خرید شب یلدا کنه 

شاید نتونه یا کسیو نداشته باشه مهمونی بده و مهمونی بره مهمونی بگیره 

فقط با تایپیکاتون حرص و غم و آه به دل ملت میزارین

این شب یلدا ی دیقه از شبای دیگه طولانی تره 

عید نوروزم عین روزای دیگه میگذره 

خواستگاری عقد و عروسی هم میگذره فقط با رسمای مزخرف همچیو تلخ نکنید

ملت ایران از ایرانی بودن فقط رسم و رسومات من درآوردیشو فقط باب میکنن

رسمارو میشه تغییر داد میشه ساده گرفت و ساده گذشت 

اگه تو این شبها و عیدا و رسم و رسوماتون متفاوت ظاهر میشین تصویریش نکنین تایپ نزنین استوری نزارین 

خیلیا میبینن و دلشون میشکنه عواقب دل شکسته از هزار شب یلدا طولانی تره 

استوری های تجملاتی دیگ خیلی وقته فقط یلدا و نوروز اینا نیست .مردم هر رستورانی میرن  هر هدیه ای میگیرن استوری میکنن 😁 به نظرم هر کی ی جور خوشه  اونی که دوست داره استوری بذاره حتی اگ ممنوع بشه هم میذاره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا نی نی سایتیا که امشب همه داغون و له بودن... ولی تو اینستایی جماعت خیلی کاربرد داره صحبت شما...دیگه گندش دراومده هرکی میخواد بگ من پولدارترم با سلیقه ترم باشه باباااا شما خوب گند زدین تو جامعه با این کاراتون