2777
2789
عنوان

شب یلدا آخه که چی واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 43 پست

نظرتو واسه خودت نگه دار عزیزم🙏❤️

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه با این دیدگاه بخواید پیش برید همه ی آداب و رسوم بی معنیه 

پس رفتار اشتباه بعضیا بی معنیه که شب به این قشنگی رو برای خودشون و اطرافیانشون تلخ میکنن ، نه شب یلدا

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
ی سنت قدیمیه ولی متاسفانه سفره های اینستایی کلا اون سنتو کمرنگ کرده و همه چیو ب زرق و برق تبدیل کرده

اره واقعا 

قدیم بود کل فامیل جمع میشدن دور کرسی دور هم همه چی ارزون بود با چیزای ساده دور هم خوش بودن فقط 

الان دیگه مخصوصا بلاگرا شورشو دراوردن 

فقط خدا ⁦❤️⁩
واقعا....  حالا میخای دورهم یه چیدرست کنید بخورید دیگه رسم ظرف ولباس هندونه و کیک وشلوغ بازی چ ...

چون ک یه دیقه بیشتره⁦🤦‍♀️⁩😐🤣

شب یلدا هم شب یلدا قدیم ن مسخره یازیای الان 

فقط خدا ⁦❤️⁩

من که با جون و دل از اداب و رسوم ایران باستان حمایت میکنم تا بیشتر از این گند زده نشه توشون

دوستان اگر تاپیک دعوا ، حاشیه ای ، باحال ، اسکرین و از اینجور تاپیکا دیدید منم حتمااااا تگ کنیداااااا بوس بهتون😁💞💋           راستی اگر خدااآااایی نکرده روزی روزگاری من تعلیق شدم حتمااا به نی نی یار بگید برم گردونه🥰😉https://harfeto.timefriend.net/16389918687567

یه بهونس برای شادی

چه ایرادی داره

اگه از اصل خودش دور نشه خوبه...

اون دعواها هم به خاطر اینه که اون زن و شوهر قانون رابطه رو بلد نیستن. تقصیر یلدا نیست. عکسای اینستا هم به خاطر فرهنگ عکس گذاشتنه که آدم بدونه چی بذاره چی نذاره و اگه کسی بلد نیست بازم تصقیر یلدا نیست

💙صدا کن مرا... 
با تجملات و سخت گیری ها خرابش کردن ما همیشه خونه ی بزرگتر فامیل جمع میشدیم، میگفتیم، می خندیدیم، شا ...

دقیقاااا

چه خوب بود اون موقع ها 

فقط خدا ⁦❤️⁩

مامان بزرگم همیشه داستان ننه سرما رو میگفت، میگفت کم کم میریم تو چله بزرگه

خیلی قشنگه داستان های فولکلور ایرانی

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces
نظرتو واسه خودت نگه دار عزیزم🙏❤️

نظرمو تو تاپیک خودم گفتم برای خودم گفتم 

از کسی هم به زور نخواستم ک جواب بده 

شما هم برای خودت جواب بده نیا تاپیک من

فقط خدا ⁦❤️⁩
چون ک یه دیقه بیشتره⁦🤦‍♀️⁩😐🤣 شب یلدا هم شب یلدا قدیم ن مسخره یازیای الان 

ببین خب بلند ترین روز سال رو هم زرتشتی ها جشن میگیرن

تو روسیه شبهای سفید رو جشن میگیرن و از تمام دنیا میرن اونجا

کلا زرشتی ها هر ماه جشن های مخصوصی دارن، خیلی قشنگه، خیلی هاش رو باید جای رسم و رسوم غربی مجدد احیا کنیم

Do not give what is holy to the dogs; nor cast your pearls before swine, lest they trample them under their feet, and turn and tear you into pieces