2777
2789
عنوان

خیاطی

130 بازدید | 14 پست

میخوام خیاطی یاد بگیرم دورها هاش چقدرررر گرون شده .....من نمیدونم دقیق باید بگم چه دوره ای میخوام .هیچی از خیاطی و چرخ و اینا سر درنمیارم میشه کمکم کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجاش گرونه الان شما یه مانتو شلوار جنس خوب بگیری دو تومان اب میخوره ولی خیاطی بلد باشی تا ابد رایگانه

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
کجاش گرونه الان شما یه مانتو شلوار جنس خوب بگیری دو تومان اب میخوره ولی خیاطی بلد باشی تا ابد رایگان ...

درسته عزیزم حق با شماست .راستش تازه خونه خریدیم حسابی تو فشار و قرض هستیم برا همین یکم برام زیاده

درسته عزیزم حق با شماست .راستش تازه خونه خریدیم حسابی تو فشار و قرض هستیم برا همین یکم برام زیاده

بسلامتی انشالله خیلی هم عالی انشالله با دل خوش و گذران زندگی به کااام دلتون     

بنده فقط به یک کلمه 5 حرفی اعتقاد دارم (( ص د ا ق ت )) اگر تو هم ایمان داری پس باید بگم انسانم ارزوست........اریا👌👌👌👌👌🌹