2777
2789
عنوان

بیسکوییت عصرانه با marzi 🍘

7157 بازدید | 111 پست

سلام عزیزا🙋🏻‍♀️

این بیسکوییت عالیه حتما امتحان کنید😘 

۱۵۰ گرم کره نرم رو به همراه ۵۰ گرم پودر قند بزنید تا کرم رنگ بشه👇🏻

بعد یک قاشق غذاخوری عسل بهش اضافه کنید و باز بزنید👇🏻

بعد یک عدد تخم مرغ به همراه یک سوم قاشق چایخوری وانیل اضافه کنید و باز بزنید👇🏻

حالا همزن رو کنار بگذارید و ۳۰۰ گرم آرد قنادی رو وزن کنید بعد ۳ قاشق غذاخوری آرد رو بردارید و به جاش ۳ قاشق نشاسته ذرت اضافه کنید و ترکیب رو ۳ بار الک کنید 

بعد آرد رو طی ۳ مرحله به مایه اضافه کنید و با لیستک هم بزنید 

مرحله اول هنوز شله

مرحله دوم سفت تر شده لستیک رو کنار بذارید و با دست ورز بدید 

مرحله سوم آرد رو با قاشق نم نم اضافه کنید و ورز بدید دقت کنید زمانی که خمیر به دست نچسبه آماده اس پس آرد زیادی به خورد خمیر ندید تا بیسکوییت تون سفت نشه👇🏻

به احتمال زیاد چند قاشق آرد اضافه میارید منم اضافه میارم معمولا👇🏻

حالا خمیر رو داخل یه پلاستیک بذارید و بذاریدش یخچال تا دقیقا یک ساعت استراحت کنه(بیشتر از یکساعت نشه)👇🏻

بعد از یکساعت فر رو بادمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و ته سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و خمیر رو با وردنه لای ۲ تا پلاستیک با قطر ۱ سانیتمتر پهن کنید تو این مرحله اگر تو خونتون عروسک دارید حتما مشارکتش بدید دوست دارن😍👇🏻

بعد پلاستیک رویی رو بردارید و به هر شکلی خواستید قالب بزنید👇🏻

شیرینی قالب زده رو توی سینی فر بذارید و دوراش رو جمع کنید و گوله کنید و دوباره لای ۲ تا پلاستیک پهن کنید و باز به همین ترتیب قالب بزنید،انقدر این کار رو تکرار کنید تا خمیرتون تمام بشه👇🏻

بعد سینی رو داخل فر که از قبل گرم کردید به مدت ۱۵ دقیقه بذارید شیرینی ها طلایی که شدن یعنی آماده ان خارج کنید و هر مدلی که دوست داشتید تزیین کنید👇🏻

نوش جان 😘👇🏻

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

مرضی من گشنم شد

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ای جان چه خوشگل

نوش جونتون

آهاااای تویی که داری امضامو میخونی میخواستم بهت بگم همین الان بخند :))))))دیدی تونستی ، سختی های زندگی واسه هممون هست برات آرزوی ی دنیا حال خوب دارم ، راستی قبل از هر کامنتی فکر کنیم که ی آدم با ی قلب پشت گوشی نشسته❤🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونید عین من این بیسکوییت رو با شکلات تلخ و شیری تزیین کنید 

میتونید هم از هر مدل ۲ تا بزنید بعد لاش مربا بذارید و روش پودر قند بپاشید (مثل شیرینی مشهدی) یا هر کار دیگه ای که دوست دارید😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شرمندت شدم آخر شدی 😘😁

😂😂

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

افرین بر شما.فقط چطوری با یه دست کار انجام دادی با دست دیگه گوشی گرفتی عکس انداختی    

ممنونم 

از همسرم خواستم لطف کنن و عکسها رو بگیرن 

چون کارم با دست بود وسطش نمیتونستم دست به گوشی بزنم 

اون دستی هم که توی یکی از عکسها مشخصه دست دخترک نازنینم هست😍

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میتونید عین من این بیسکوییت رو با شکلات تلخ و شیری تزیین کنید  میتونید هم از هر مدل ۲ تا بزنید ...

خدایی اینارو خودت درست کردی؟چه کدبانو یه سوال عسل گرون شده جایگزین نداره مثلن مربا؟