2777
2789

قضیه ازینجا شروع شد که یکی از رفیقام بهم گفت نامزد منو تو سفره خونه دیده با دوتا دختر و یکی از دوستاش گفت میخندیدن من اینو شنیدم حالم خیلی بد شد با دوستم و دوست پسرش و یه پسره رفتیم پارک از قصد رفتم اون پارک چون دوستای نامزدم اونجان اکثرا و بهش خبر دادن اومد اونجا پسرارو زد منم جلو همه زد تو گوشم یه وضعی شد منم گفتم تو با دختر میری بیرون مشکلی نیست من برم عیبه؟ بعدش من گریم گرفت اومدم خونه الان زنگ میزنه جواب نمیدم این پیامارو داد بهم الان میزارم 

دوستش بهم ویس داد گفت اون بخاطر تو به هیچ دختر محل سگ نمیذاره بعد تو چطور اینکارو کردی و فلان...

من ۱۹ سالمه نامزدم ۲۵

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×

ای بی تربیت

#آقا جانا چه کنم ار نکشم بار جفایت....... درمورد نام کاربریم،هر اسمی میزدم تکراری بود ،در نهایت تو کلمات پیشنهادی موبایلم این اسم رو‌پیدا کردم وارد کردم و ثبت شد! معنای خاصی نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون اشتباه کرده تو چرا همچین کاری کردی

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

تو چطور حرف اونو باور کردی؟؟؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

یه خوک از مدفوع خودش میخوره، ما هم باید مدفوع بخوریم؟

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

منظورت دوس پسرته دیگه؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

با اجازت اسی شرمنده حلالم کن 

میشه تاپیک اخرم بیایید دلم داره میترکه..

خدایا عاشقان را باغم عشق آشناکن ز غم های دگر غیر از غم عشقت رها کن تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکسته قلب من جانا به عهد خود وفا کن