2777
2789

یعنی جنسیت بچه هم فرق میکنه؟؟؟؟

تو بارداری اولم یه سره در حال 🤢بودم تو این یکی فقطططط خستم و میخوابم.تا هفته چند این حالتا ادامه داره الان ۱۰ هفته ام 

کم اشتهام شدم 

دخترم آبجی میخواد اگه پسر باشه باید سومی هم بیارم وگرنه دست از سر کچلم بر نمیداره 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

ن اصلا این دلیل نمیشه چون ویار متفاوته حتما جنسیت متفاوته..من دو بارداری هم جنس داشتم با ویار متفاوت

البته امکان اینک جنس بچه های شما فرق کنه هم هست بستگی ب بدن و واکنشش داره

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن اصلا این دلیل نمیشه چون ویار متفاوته حتما جنسیت متفاوته..من دو بارداری هم جنس داشتم با ویار متفاوت ...

بارداریم ناخواسته بود 

سونو دقیییقا شب تخمک گذاری رو نشون میده 

همش حسم میگه پسره 

اگه امضامو میخونی بهم لطف کن و برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن 😘منم از خدا میخوام آرزوهات برات خاطره بشن 🤗

نمیدونم من سر اولی هم بددلی وتهوع.....ولی بسیارزرنگ 

سردومی تا آخر چهارماه بددل مردم ازتهوع وبالا آوردن متنفرازغذاپختن وظرف شستن بسیارتنبل تااخرچهارماه

ولی الان وارد۵شدم خوبم الهی شکربهترم وبه زندگیم میرسم واقعا الهی شکراولی دختره دومی نمیدونم هفته آینده آنومالی دارم

نمیدونم من سر اولی هم بددلی وتهوع.....ولی بسیارزرنگ  سردومی تا آخر چهارماه بددل مردم ازتهوع وب ...

عزیییزم 

خدا حفظشون کنه برات.دلم میخواد چشامو ببندم باز کنم ببینم نزدیک زایمانه