2777
2789
عنوان

مذهبی هااااااا بیان 🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 28 پست
چهل روز نماز اول وقت بخون دیگه اوکی میشی هرروز هم زیارت عاشورا بخون و خوندشو ول نکن  همین که ...

ناراحتم ک قبحش برام ریخته و تنبلم برام دعا کن

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
منم ۵ساله نمیخونم  اصلا دوس ندارم بخونم حس جالبی نمیده  ولی تادلت بخواد باخدا حرف میزنم ...

مگه نمازمیخونیم که حس جالبی بده!!!نماز واجب شرعیه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اما من واقعا حال بدی ب دست اوردم یه مدت نماز میخونم خوب میشه اما وقتی کنار میزارم افسردگی میگیرم خمش ...

باهاش حرف بزن 

من یهو میبینم دوساعته کامل دارم ب اسمون نگا میکنم و حرف میزنم 

ناراحتم ک قبحش برام ریخته و تنبلم برام دعا کن

ان شاءالله درست میشه باید رو خودت کار کنی 

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
توفیق نماز وقتی صلب میشه ک ی گناه داری میکنی مثل دروغ غیبت شاید حواست نیست یکم مال شبهناک...بگرد ببی ...

خودم هم حس میکنم خدا نمیخواد من نماز بخونم وگرنه حسشو میداد نمیدونم شاید به خاطر اخلاقمه که این چند وقت خیلی تند شده و خودم نماز نخوندن و دلیلش میدونم

میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما  من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
واجب برای دین اسلامه  لطفا برای بقیه تکلیف تعیین نکنید

گلم من تعیین نکردم خداکرده.برای مسلمونا

موفق باشید

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اگر واقعا معتقدی تو دلت به امام زمان بگو کمکت کنه و اینکه مقید باش سر وقت نمازتو بخونی حتی مشغول کار ...

مرسی 🌸به امیدخدا

گفتم که باید خودتو مجبور کنی اصلا وقتی تنبلیت میشه باید وقت شو جدا کنی حتی اگ اون کارم انجام نمیدی ...

ممنونم به امیدخدا

باهاش حرف بزن  من یهو میبینم دوساعته کامل دارم ب اسمون نگا میکنم و حرف میزنم

باهاش صحبت میکنم اما شرمنداشم خیلی شکر میکنم اما چ فایده ک حرفشو گوش نمیدم