خودم هم ناراحتم از این موضوع اما اصلا حوصله ندارم یه یه سالی میشه و واقعا تاثیر منفیشو دارم میبینم حال روحیم اصلا خوب نیست و خودم میدونم دلیلش اینه دوست دارم بمیرم
میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨ در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
من خیلی نمازخون بودم اما الان منم مشکل شما رو دارمم🥲😭
یه سری تاپیکا مال خودمه یه سری هاشو برای کسی زدم ، این سیمکارت خیلی وقته دست من نیست و شاید داره واگذار میشه به فرد دیگه ( اگر کاربر جدیدی بیاد واگذار شده بهش و کاربر قبلی دیگه نیست) خلاصه من دیگه نه سایتمیامنه اینجا فعالیتی دارم خدانگهدار برای همیشه نی نی سایت.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من با خودم میگم اگ. نماز بخونم اجازه دادم شیطان بهم سلطه گر بشه و. همیشه میخونم و. چنین اجازه بهش نمیدم مثلا جای خودم فکر میکنم نخونم شیطون بهم میخنده پا میشم میخونم من بهش میخندم خیلی حال میده🤣🤣🤣
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
اگر واقعا معتقدی تو دلت به امام زمان بگو کمکت کنه و اینکه مقید باش سر وقت نمازتو بخونی حتی مشغول کاری هم هستی اون کارو رو ول کن و نمازتو بخون اینطوری یک عادت میشه برات
من خیلی نمازخون بودم اما الان منم مشکل شما رو دارمم🥲😭
قبلا اصلا نمیشد تصور کنم ک از قصد نخونم اما الان میدونم داره قضا میشه اما نمیتونم بلند شم😔😢
میگن اگه میخوای بدون مشکل رانندگی کنی باید فکر کنی همه راننده های اطرافت دیونه اند اما من میگم اگه میخوای راحت زندگی کنی فکر کن همه آدما دیونه اند ⬅️دیگه ن از کارهاشون ناراحت میشی ن از حرفاشون 🙃💜💙💚💛❤️❤️🖤
موقع اذان چیکار میکنی؟ از قبلش خودتو آماده کن مثلا از ۱۰ مین قبل هرکاری داری کنار بزار اگ ...
خیلی سختمه و تنبلیم میشه واقعا دوست داذم بخونم اما نمیشه همش میگم حالا از فردا
وقتی میبینی یک نفر با کل خانوادش بخاطر نماز به شهادت میرسن منظورم امام حسین پس به این نتیجه میرسیم حتما یک خبری هست حتما یک خدایی هست و حقیقتا باید نمازو بخونیم وگرنه خدا با هیچکی شوخی نداره. اونکه امام بود تو گیرو دار جنگ نمازش ترک نشد وای ب حال ما و مطمئنم اگر محمد ص ب حق باشه خدا با کسی در این مورد ممکنه شوخی نداشته باشه
مشكلات هست منم از کفر میام و عقیده دارم اگر نماز نخونیم چنان تنبل بشیم ک کارای روزانه ام نتونیم انجام بدیم
منم ۵ساله نمیخونم اصلا دوس ندارم بخونم حس جالبی نمیده ولی تادلت بخواد باخدا حرف میزنم ...
اما من واقعا حال بدی ب دست اوردم یه مدت نماز میخونم خوب میشه اما وقتی کنار میزارم افسردگی میگیرم خمش دوست دارم بمیرم و شرمنده خدام ک این همه نعمت داده و من حتی نماز هم برای شکر گذاری نمیخونم داره صدام میکنه بشتاب به سوی نماز اما من حال ندارم و پرو نگاه میکنم😔