2777
2789

هالووین که گذشت ولی برام سوال بود

مگه گفتن بیا لخت شو یا نمیدونم مشروب بخور و اینا

اینقدرررر تنوع لباس و گریم های مختلف و ماسک هست که میتونی انجام بدی...تازه حتی میتونی محجبه باشی ، اصلا ربطی نداره

تازه جشن شیطان پرستی که نیست ، جشن زنده نگه داشتن یاد ارواحه که این جشن در اصل مسیحی بوده و خب ما آدم های مسیحی خیلی معتقدی هم داریم که این روز رو جشن میگیرن و اتفاقا خیلی ها این روز میرن کلیسا .... تازه تو تاریخ خود ایران هم بوده زمان کوروش و اینا... به نظرم اینم یه جشنه مثل بقیه جشن های دیگه... اینکه بخوای هرزگی و کثافت کاری قاطیش کنی بحثش جداست و ربطی به این جشن و جشن های دیگه نداره.... واقعا نمیفهمم چرا...

Army_forever💜

بچيزي براي خودشون ميگن توجه نكن

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرام نیست ولی در شان یه آدمه با علم و فرهنگ نیست این کارایه عجیب غریب😐 یارو خودشو شبیه جن میکنه ک چی 

#آقا جانا چه کنم ار نکشم بار جفایت....... درمورد نام کاربریم،هر اسمی میزدم تکراری بود ،در نهایت تو کلمات پیشنهادی موبایلم این اسم رو‌پیدا کردم وارد کردم و ثبت شد! معنای خاصی نداره

حرامه؟!

اینو دیگه کی گفته!

هرکی واسه خودش فتوا میده

هرکاری حال آدم رو خوب میکنه و برای بقیه ضرری نداره چرا باید حرام باشه!

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

فقط همین

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡

نشنیدم بگن حرامه

دلیلش هم اینه که با فرهنگ ایران تفاوت داره 

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید .