2777
2789
عنوان

بارداری

109 بازدید | 5 پست

سلام خانم گلا زن داداشم ۲هفته پریودش عقب زده.بیبی چک گذاشته منفی بوده.کلی گرمی مثله آویشن وزعفرون و...خورده نیومده امروز دیگه رفت دکتر براش سونو نوشت نتیجه شد بدون کیست و مشکوک ب مراحل اولیه بارداری قبل تشکیل ساک.خلاصه ب دکتر نشون داد براش آزمایش نوشت تا تکلیفش معلوم بشه راستی کم کاری تیروئید داره و آزمایش پرولاکتین هم نوشته.ممکنه حامله نباشه و بخاطر تیرویید باشه؟اگر حامله باشه این همه گرمی ک خورده مشکلی براشون پیش نمیاد؟ممنون میشم راهنمایی کنید.

میشه براش دعا کنید.خدا دلشو شاد کنه؟لایک کنید براتون حمد میخونم.التماس دعا

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍
منم اوایل انقد گرمیجات خوردم ک پریود شم آخرش فهمیدم باردارم 

مشکلی پیش نمیاد خدای نکرده؟

خدایی هست مهربان تراز حد تصور..... ۴فروردین ۱۴۰۲ بی بی چکم مثبت شد 💝  من ب دستان خدا خیره شدم معجزه کرد 😍برای سلامتی  امام زمان ومادر و پدرم صلوات میفرستی ؟خدایا سایه پدر و مادر رو برامون نگه دار. 2اذر 1402میوه دلم رو بغل کردم 🥰😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه آزمایشام که خداروشکر خوب بوده. نگران نباش سم که نخورده اگه ب خونریزی میفتاد خطرناک بود

ممنون گلم آخه زعفرون غلیظ آویشن دارچین زنجبیل 😩ی دکترم نرفته ک سر خود خورده الانم استرس ک چیزی نشه.مرسی ک کمک کردی گلم