2777
2789
عنوان

قطع خونریزی ۴ روز بعد زایمان

80 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شب تون به خیر

من ۴ روزه زایمان کردم خونریزیم در کل خیلی کم بود به جز روز اول بیمارستان

الان روز پنجمم فقط ترشح مانند دارم خونریزی ندارم ، دلیلش چیه؟

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

طبیعی بودی؟

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه نمی‌دونم من ۴۰ روز خونریزی داشتم به نظرم حتما از دکترت بپرس

اره ، ۶ روز دیگه باید برم پیشش

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
نه سزارین بودم

حتما پیگیری کن من طبیعی بودم یهو خون ریزیم قطع شد گفتن انعقاد خون گرفتی ۳ روز بستری شدم

دوست عزیزم که امضام و میخونی یه صلوات مهمونم میکنی هم برا شادی روح مامانم که فقط دوماه بعد تولد ۳۹ سالگیش منو تو ۱۹ سالگی تنها گذاشت یدونه برا سلامتی دخترکوچولوم که تو ۲۰ سالگی اومد کنارم💙💙 
حتما پیگیری کن من طبیعی بودم یهو خون ریزیم قطع شد گفتن انعقاد خون گرفتی ۳ روز بستری شدم

اوه خوب شد گفتی