2777
2789
عنوان

😢 جنین یک ماهه رو چه جوری سقط میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 45 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی گناه حساب میشه چون هم بدنش تشکیل شده هم‌روح داره 

نه میگن تا ضربان قلبش شروع نشده، روح هم نداره

منم میدونم، خودم خیلی ناراحتم، ولی راهی نداره بیچاره... 😔

مطمئنه که یه ماهشه.بنظرم سونو هم بده هم قبل از سقط هم بعدش چون اگه خدایی نکرده کامل دفع نشه خیلی بد میشه براش.

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   
اره خدا بعد از سه سال بهم بخشیده بود پنجاه روز پیش سقط شد😔

ای واااای چرا اخ 

ان شاالله ان شاالله به زودی زود مامان یه نی نی ناز بشی

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
همین ک با قرص سقط بشه خیلی خوبه. دکتر باید قرصه رو‌ بده دیگه...

اگر نداد و تهرانه، ناصرخسرو هم میتونه گیر بیاره، تو اینستا و بعضی ها هم دارن🤦‍♀️🤦‍♀️

از چشم افتادن مقوله ایه که با هیچ دوست داشتنی برابری نمیکنه،میبینیش، اتفاقا دوستشم داری ولی نسبت بهش بی تفاوتی..... از چشم افتادن تو دلشکستگی محض اتفاق میفته 💔