2777
2789
عنوان

پسر بچه بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 5611 بازدید | 101 پست

کی بودفوش دادتاجنازشوبدمت😐😂😁😍

کاربر آقا هستم ✋بی احترامی وقضاوت نادرست درشان هیچ مردی نبایدباشه 👌.فقط خداوندخودش شاهدوقضاوت کننده ست. مهربون باشیم هیچی جزخوبی ومهربونی تواین دنیای فانی ارزش نداره.هیچی👌😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگام ریخت مامان بابای اینا موقع تربیت کودوم خراب شده این؟

اصلا نمیفهمن تربیت چیه 

مادرشوهرم به امید اخم کرد که پسرم این حرف ها خیلی بده بعد برگشته میگه به تو چه 

پدرشم میخنده

خدایاشکرت ❤
آخه بد میشد شاید پدرش ناراحت میشد نخواستم حرمت ها شکسته بشه 

ن عزیزم کار خوبی کردی همچین حرفی نزدی اون بچس بی تربیته تو چرا مثل اون بشی و شان خودتو بیاری پایین

و امید از پیلہ هاے مردہ هم پروانہ مے سازد . ‌.🦋💫

اون پسر دچار اختلال رفتاری هست 

مطلقا به خودتون نگیرید و واکنش نشون ندید چون‌تحریک میشه و بدتر میکنه . ارتباط رو کم کنید 

والدین کوتاهی کردن و از شما کاری بر نمیاد جایی که هست ترجیحا نرید و اگر پرسیدن بگید درسته ایشون کودکه  ولی جلو بزرگترها حرمت شکسته میشه و من ناراحتم

اصلا نمیفهمن تربیت چیه  مادرشوهرم به امید اخم کرد که پسرم این حرف ها خیلی بده بعد برگشته میگه ...

اره دیگه باباعه نخنده عمع ی من بخنده؟:/

ولی دفه دیگه فوش داد قشنگگ جواب بده اتفاقا جلوی خانوادشم بگو ببین باباش باز نیشش وا میشع یا نه  

ببین منو.

یبار که کسی به کسی نیست ببرش یه گوشه خفتش کن.بگو ازین به بعد ببینم و بشنوم به کسی فحش دادی این چاقورو میبینی تیکه تیکت میکنم میدمت سگا بخورن.حالا برو گمشو

هوووووف اخیش 

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ