2777
2789
عنوان

پسر بچه بی ادب

5611 بازدید | 101 پست

برادر زاده همسرم 

خیلی فحش ها یبدی میده قبلا در حد بیشور و احمق بود منم خودمو میزدم به نشنیدن و بی توجه بودن البته به همه فحش میده ها ولی نمیدونم چرا با من لج داره 

جدیدا فحش ها ی+۱۸ میده 

امروز همه ناهار خونه مادرشوهرمم جمع بودیم یه دفعه جلوی جمع برگشت بهم گفت حروم زاده من واقعا ناراحت شدم بهش گفتم معنی حرفی که میزنی اصلا قشنگ نیشت بعد گفت گوه نخور 

یا به پدرشوهرم میگه ک ص ک ش 

خیلیییی فحش های بدی میده هاااا 

رفتم به جاریم گفتم امید فقط ۸ سالشه ۱۰ ساله دیگه که میخواد بره توی جامعه این چیزا خیلی تاثیر داره روی آداب معاشرت و تربیتش اونوقت خیلی اذیت میشه 

اونم بخدا دیوونه م کرده هرچی بهش میگم نگو حرف بدیه اصلا گوش نمیکنه اگرم دعواش کنم مسعود هم منو دعوا میکنه و عصبی میشه وقتی پدر این باشه پسرهم اینجوری تربیت میشه دیگه 

من با اینکه میدونم بچه هس ولی بعضی حرف ها بهم برمیخوره 

خدایاشکرت ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه های فامیل که خیلی شیطون هستند میان خونه ما من می برمشون یه گوشه بهشون می گم ببین من تا الان 60 تا بچه خوردم پس برو یه گوشه ساک بشین تا اخر مهمونی دست به سینه ساکت می شینند   

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره

به وقتش پدر خودشو در میاره الان بهش میخندن بذار یه چند ساله دیگه بشه اونموقع حال پدرش دیدنیه

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

یبار دیگه فحش داد بزنش من امتحان کردم جواب گرفتم اگه چندبار به زبون خوش چیزی رو به بچه بگی نفهمه با کتک میفهمه درضمن توهم بهش فحش بده اینم امتحان کردم جواب داده 

الان هرجا منو میبینه میره میشینه یه گوشه صداش درنمیاد 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید

۸سال واقعا دیگه میفهمه  .حق داری 

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
آخه بد میشد شاید پدرش ناراحت میشد نخواستم حرمت ها شکسته بشه  

نه فحش ناموسی رو جواب نده زشته ولی فحش غیر ناموسی رو دوبار جواب بدی بچه ساکت میشه یا مامان باباش ساکتش میکنن طبق تجربه

فقط طلاق