2777
2789
عنوان

لعنت به آلرژی لعنت به من😭

578 بازدید | 37 پست

دخترم ۲سالو۳ماهشهازهمون اول آلرژی داست دکترنمیفهمیدن آخرسرخودم گشتم ومتوجه شدم بردمش فوق تخصص گوارش شیرنئوکیت خوردخوب شدرسیدیم به تست غذابابرنج اسهال شدسیب بستری شداصلا یه وضعی یه مدت تستوقطع کردم ازاردیبهشت امسال شروع کردم بازچیزای جدیدجدید تست کردم باپسته بازدلدرد واسهال سفیده تخم مرغ خلط داشت تادکترش گفت آذرماه بایدبراش ماست کم چرب پروبیوتیک تست کنی یه ماه قبلش بازبرنج تست کردم اینسری انگاری آلرژیش برطرف شده منه بخت برگشتم ماستوشروع همش میگفت تو۷روزبه ۷قاشق مرباخوری برسون اگه مشکلی نداشت پس آلرژی نداره ولی ماست بیصاحابوگفت اینقدرکم کم بده روز ۱۴برسونی به ۴قاشق والامنم همینکاروکردم خوب خوب بودیهو۱۵آذربعداز۱۴روزخوردن دفع حجیم داشت وبدبوباباش گفت ازماست اگه بودزودترمعلوم میشدهی خلاصه تا۱۸ام دادیم دیدیم ای وای انگاری داره اسهالمیشه ماهم قطع کردیم بعددوسه روزمدفوع دیگه حجیم وشل نبودولی خلطش تموم نمیشدالانم که ۱۱روز گذشته ۶همچنان مدفوعش خلطیه بااینکه تعدادوقوام مدفوع نرماله واقعا خسته شدم بیچاره اینقدرتکراری خورده جیغ میزنه غذامیبینه الان ۴روزه برنجم قطع کردم واسه اطمینان ولی خلطش ازبین نمیره ببرمشم دکتربازآزمدفوع وکالپروتکتیت مینویسه یه ماه پیش۵۰۰دادیم نرمال بودتاحالا ۲۰باربیشترآزمایش خون ومدفوع وادرار داده ولی هیچی به هیچی😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عشقم خون تومدفوعش نمیبینم نوزادبوددیدم آزمایشم دادواقعا خون بودولی الان نه کاملا نرماله مدفوعش ول ...

مهم نیست خلطی

واسه خیلیا خلطیه ولی مشکلی نیست

چرا انقدر الکی خودتو اذیت میکنی

خلطم دفع مخاط رودس آخه نمیشه ۶رروز خلط قبل ماست لامصب اصلا اینطوری نبود

خب دیگ بهش ماست نده

وگرن از برنج نیست

کلا لبنیات چیز خوبی نیست

فعلا بهش نده 

دختر منم از نوزادی دفع خلط داشت ولی ازمایشش چیزی نشون نداد

اگر دخترت ب لبنیات حساس بود قطعا با هر بار استفاده خون میدیدی

مهم نیست خلطی واسه خیلیا خلطیه ولی مشکلی نیست چرا انقدر الکی خودتو اذیت میکنی

بخدا دیوونه شدم دیشبم باشوهرم بحثم شدتمدم دعوای ماشده سراین طفل معصوم.دلم براش ضعف میره بچه تاحالا رنگ یه بیسکوییت ندیده خوب نمیشه یه چیزجدیدبراش شروع کنم شوهرمم گفت بمون دوسه روز دیگه خوب نشدببریمش آزمایش بعدبریم پیش دکترش میدونم الان کله ماروببینه میگه آزمایش فقطم یه آزمایشگاه مرکزاستان قبول داره

بخدا دیوونه شدم دیشبم باشوهرم بحثم شدتمدم دعوای ماشده سراین طفل معصوم.دلم براش ضعف میره بچه تاحالا ر ...

خب اخه مطمئنی حساسه ب این چیزا؟؟؟ 

من دیدم کسایی ک الرژی دارن حتما با هر بار استفاده باااید خون ببینن

خب دیگ بهش ماست نده وگرن از برنج نیست کلا لبنیات چیز خوبی نیست فعلا بهش نده  دختر منم از نو ...

باورت نمیشه بابرنجم اسهال میشدخداروشکراواسط آبان براش تست کردم خوب بوداین ماست اینجوریش کردقطع کردم ۱۱روزه همه چیش عادیه فقط خلط تموم نمیشه

خب اخه مطمئنی حساسه ب این چیزا؟؟؟  من دیدم کسایی ک الرژی دارن حتما با هر بار استفاده باااید خو ...

آخه نوزادبودشیرمعمولی حتی پپتی بهش نساخت واقعااسهال خونی گرفت بانئوکیت خوب شدبعدشم افتادیم توکمکی یکی یکی تست کردم همه چیوهرچی نسازه دلدردنفخ واسهال میشه قطع میکنم دکتراکه میگن حساسیت چی بگم والا

باورت نمیشه بابرنجم اسهال میشدخداروشکراواسط آبان براش تست کردم خوب بوداین ماست اینجوریش کردقطع کردم ...

خب تموم نمیشه ک نشه واسه چی خودتو حرص میدی

الان دختر من پنج ماهه پی پیاش خلط داره ولی چیزیش نشده

الکی خودتو اذیت نکنه

خلطو اکثرشون داره

خون دیدی خطرناکه 

آخه نوزادبودشیرمعمولی حتی پپتی بهش نساخت واقعااسهال خونی گرفت بانئوکیت خوب شدبعدشم افتادیم توکمکی یک ...

منم لبنیات نمیخورم ب دخترمم ندادم تاحالا

ولی برنج جزو بی خطرترین چیزاست واسه بچه