2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم والا ولی خوب اگر کادو بقیه روزا رو درک کنم کلا کادو شب یلدا رو درک نمیکنم

کادو که نه ولی یه چیز گوگولی دلم خواست یه کارت یه گل همین. من روز تولدم هم کادو نمیگیرم چه برسه به یلدا

جرا همه چیزو سخت میگیرین برا هرچیزی توقع هدیه همین باهم بودن و وقت گذروندن خیلی خوبه

اخه عزیز حرصم میگیره مگه همه چیز فقط برای بچه هاست. اصلا بچه میاد مردا دیگه زن یادشون میره خب چرا؟ من خیلی شاکی ام. 

اخه عزیز حرصم میگیره مگه همه چیز فقط برای بچه هاست. اصلا بچه میاد مردا دیگه زن یادشون میره خب چرا؟ م ...

هنشون همینن 

چندین ساله شوهر من کلی وقت میگذاره کادو روز زن واسه مامانش و حتی مامان من میخره به من میگه تو که مادی نیستی کادو واسه چی!

امسال قراره بهش بگم یعنی مامانت مادی هستن

هنشون همینن  چندین ساله شوهر من کلی وقت میگذاره کادو روز زن واسه مامانش و حتی مامان من میخره ب ...

اخ دیدی چقدر زور داره؟ شوهر منم همینه فوری برای مامانش پول میبره. حتی برای خانم صاحبخونه که طبقه بالاست گل خرید ولی برای من هیچی. خب چرا؟ مگه ما دل نداریم؟

واسه یلدا نه ولی کلا ب ابد ازشون انتظار داشت حالا فایده داره یا نه نمیدونم

اره به نظرم باید توقع داشت. مگه زندگی چیه؟ خب دل ادم به همینا خوشه دیگه. وقتی یه شاخه گل بخره یعنی به یادتم حالا ما که جواهر نمیخوایم

به خدا خیلی بده این کارشون. صبح که گفت برای بچه یلدایی چی بخرم؟ گفتم  پس من چی؟ بهش برخورد. میگ ...

شوهر من به فکر بچه هاش هم حتی نیست باز دلم به اون خوش باشه

در واقع به فکر همه هست جز من و بچه ها

شوهر من به فکر بچه هاش هم حتی نیست باز دلم به اون خوش باشه در واقع به فکر همه هست جز من و بچه ها

الهی بمیرم مثل خودمی. من که بهش گفتم نمیدونم خودت ببین بچت چی میخواد براش بگیر. بخدا خودم میرم واسه خودم یه گلدون میخرم میارم.