2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا مثل هم بود فقط سر پسر تا۲۵ هفته بالامیاوردم سر دختر هفده هفته خوب شدم 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها دختر پسر داشتن خوبه؟ من خودم فکر میکنم سخت میشه؟ یه جنس باشن بهتره،مثلا دو تا دختر،یا دو تا پسر

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

فرق میکرد

سر دخترم ب شدت تهوع داشتم از مرغ و گوشت بدم میومد. 

سر پسرم تهوع نداشتم و همه چی میخوردم. اشتهام زیاد شده بود.  خیلیم سردرد میشدم. 

زیرا گریختن در شأن ما نبود🌱

بنده مجردم ولی اینو مطمعنم....

فرق دارن ولی نمیشه صد درصد گفت مثلا پسر حالت تهوع داره دختر ندارع یا عکس این....یا مثلاً فلان چیز دختر است پسر نیست برای همه یکی نیس

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
کاملا مثل هم بود فقط سر پسر تا۲۵ هفته بالامیاوردم سر دختر هفده هفته خوب شدم 

واااى چقدزيادمنم سردخترمويارشديدداشتم آبم ميخوردم بالامياوردم

بگويارب،چه بدگفتم چه بدكردم كه خويشتن را نزدت ديوودد كردم؟
  بچه ها دختر پسر داشتن خوبه؟ من خودم فکر میکنم سخت میشه؟ یه جنس باشن بهتره،مثلا دو تا دخ ...

اره خوبه من دوست دارم يه دختريه پسرداشته باشم انشالله اگه خدابخواد 

فرق میکرد سر دخترم ب شدت تهوع داشتم از مرغ و گوشت بدم میومد.  سر پسرم تهوع نداشتم و همه چی می ...

ممنون عزيزم😘