دیروز باهمسرم دم میوه فروشی بودیم همسرم میوه ها رو نگاه میکرد دختره اومده زل زده به شوهرم با نیش باز نگاه میکنه حالا منم کنار همسرم منم دارم به دختره نگاه میکنم فازش و نمیفهمم چرا اینطوری زل زده به همسرم بعد به من نگاه کرد چشمش و خوابوند بهم گفت حیف این مرد با چه زنیه 😒 خواستم چیزی بگم حرفی بزنم دیدم شوهرم اصلا هواسش نیست چیزی نگفتم ولی واقعا متاسفم برای بعضی از خانما ولی خداییش من واقعا قیافه قشنگ دارم نمیدونم فازش چی بوده دختره میمون...زن علیه زن همینه هیچ مردی به خودش جرات نمیده بره به مردی دیگه بگه حیف این زن هیچ مردی.. خانما یک کم هوای همدیگرو بیشتر داشته باشیم باهم مهربونتر باشیم 🌞
هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)
ایران جانم ♥️ 👑 وطنم💚🤍♥️تورا با تمام زخم هایت دوست دارم،چون هنوز به خوب شدنت امیدوارم🤍🕊️yogi girl🧘🏻♀️بدنساز🏋🏻♀️ ......شدی قلب و تن وروحم شدی بال وپر و جونم شدی ، همه ی منظورم💕💍درخواست دوستی نمی پذیرم با احترام🩵 گاهی باید باخت تا بُرد....🌸💛
جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:) 😈 https://daigo.ir/secret/21646061130 🙃 لینک چت🙃 کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓..اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️🔥🤟🏻🐺