2777
2789
عنوان

بدترین چیزی که شنیدید

692 بازدید | 25 پست

کدوم خبرو شنیدید که بعدش گفتید این دنیا دیگه مزخرفه و خبره باعث شده شوکه بشید و بگید خدا یا شکر واسه من پیش نیومده

مرد کوچک آسمانی ...شیرینی حضورت چه زود به کاممان تلخ شد .

مرگ ازاده نامداری واقعا گفتم دیگ دنیا سوخته

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد                                   شهر بر روی سر من عربی می رقصد                                    این جهان با همه دغدغه هایش دارد                                 روی یک جمجمه یک وجبی می رقصد

همون خانه ی وحشت تهران

سعید دو دختر رو تو خونه ش چند سال حبس کرده

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی ک شنیدم پدری دخترش رو کشته😭🤦‍♀️

خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! 🤍🩹

خیلی اتفاقا که واسه خودم افتاده ..واطرافیانم این حرفو زدن..که خداروشکر ماجای تو نیستیم

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

خودم یه سری خالم میگفت همسایشون از پسرش شکایت کرده قراره اعدام بشه گفت چند ساله شوهر خانمه فوت کرده یه روز حالش خراب میشه دکترش ازمایش مینویسه میبینه بارداره بعد میفهمه پسر 19سالش شب بهش دارو میداده به بهانه ویتامین خوابش میکرده بهش تجاوز کرده😢😢

وقتی رفتم بچمو ببینم توی ان آی سی یو  دکتر گفت بچت دیگه واکنش نداره دعا کن زنده نمونه چون دردسر داره نگهداریش من همون موقع مردم و وقتی که زنگ زدن گفتند بچتون مرده بیاین تحویل بگیرین شوکه شدم و لکنت زبان گرفتم و دچار فراموشی شدم 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
وقتی رفتم بچمو ببینم توی ان آی سی یو  دکتر گفت بچت دیگه واکنش نداره دعا کن زنده نمونه جون دردسر ...

حالتو میفهمم این دردو کشیدم واقعا سخته

وقتی فهمیدیم کرونا دیگه باهامونه

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋