2777
2789

بخون ببین موضوعش چیه

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه نی نی سایت در کنار اینکه خیلییی سایت خوب و سرگرم کننده ای هست ولی اصلا مفید و سطح بالا نیست 

اکثر تاپیک ها موضوعات معمولی و عادی دارن و تاپیک های پربازدید هم یا موضوعاتی نزدیک به غیبتن یا چیزای خیلیی الکی که متاسفانه همه هم بهشون اهمیت میدن 

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘

اون زنه که میگفت سه تا بچه دا ه دوقلو هم باردار بود اسم بچه هاشم فاطمه معصومه و فاطمه نمی‌دونم چیو اینا بود دروغ گو بود با حنا000

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
گروه سر جاشه؟🤣

دختره السا ۱۳سالش بود بش گفتم ۱۳سالتع میگف تهمت میزنی و فلان از گروه لف داد

بعدشم مژگان بود مژده بودچی بود

بعدشم مریم

شدیم۴نفر

منم لف دادم🤣

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
بعد من گروهه از هم پاچید😂😂

ببین کلا این گروه همع عقایدشون فرق میکرد هیچ چیز مشترکی نبود خوب شد ک منحل شد😂

اره درسته  اکثرا دروغ

اره دقیقا و حتی همین الان هم که صحبت از تاپیک پربازدید شد نگاهی انداختم و دیدم تاپیک های پزبازدید امروز در رابطه با شوهر هیز و یکی هم زن داداشش و ...اس😂😑

حالم مثل صبح روز پایان جنگه:)حالم خیلیییی خوبه هاا...ولی هرطرف رو نگاه میکنم ویرانیه!هر بار که وسوسه میشدم تکه ای از خدایم را میفروختم،امروز به هر قیمتی خریدارم،خدایی را که مفت فروختم....🙃(جز توکل به خدا سرمایه ای نیست مرا)میشه برا سلامتی امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟!😊💚دنیا جای امنی برا عاشق شدن نیست...🌱تاپیک های کتابخوانی تگم کنید لطفااا😘