2777
2789

الان تاپیک رو دیدم

باورم نمیشه من به تبسم اعتماد کرده بودم  

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر و دویتان .میشه یه خواهشی کنم

من پیچ کاریمو تازخ راه انداختم.دوست و اشنا هم زیاد ندارم.میشه حمایتم کنید .حتی فقط'فالو کنید هم خوشحال میشم.الان فالورام ۱۶ نفرن

https://www.instagram.com/p/CXkqiGBoirh/?utm_medium=copy_link

چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی  و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
مگه چیکار کرده؟نکنه دروغ گفته اینم

برو تاپیک "فک کنم بازم گول خوردیم" رو بخون

مفصلهههه🤕

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

داستان چیه تروخدا بگین  فضولیم گل کرده🥺

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
منکه فک میکنم همون همسر اقای طلبه بوده تف تو روش

والا

میان عقده هاشون رو مینویسن😒

داستان چیه تروخدا بگین  فضولیم گل کرده🥺

برو تاپیک "فک کنم بازم گول خوردیم" رو بخون

تو داغ ترین تاپیکاس

برو تاپیک "فک کنم بازم گول خوردیم" رو بخون تو داغ ترین تاپیکاس

اصلا مگ مرض دارن دردغ میگن ک چی بشه مثلا

یه دختر شیطون که حتی شوهر  ام نداره چه برسه به ی پسر کوچولو  😂برق گرفته شده نه ببخشید برگرفته شده از کاربر @miinnaaa        از شنبه میخوام رژیم بگیرم شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ از وزن ۵۵ کیلو به ۴۷ برسم من با اراده ام چون دوبار ۶ کیلو کم کردم 😌  بازم میتونم !و بلخره ترقوه درمیارم 😍🤩♡عضو گروه ابی بامداد خمار♡
اصلا مگ مرض دارن دردغ میگن ک چی بشه مثلا

عقده هاشون بر طرف میشه خب

مثلا یارو رو سی ساله کسی نیومده خاستگاریش

بعد تاپیک میزنه شاهزاده انگلیس اومده خاستگاریم رد کنم یا نه؟!

اونوقت تاپیکشم میره تو پر بازدیدا

عقده هاشون بر طرف میشه خب مثلا یارو رو سی ساله کسی نیومده خاستگاریش بعد تاپیک میزنه شاهزاده انگلیس ...

😂خیلی حق بود چیزی ندارم بگم