2777
2789
عنوان

شکار

181 بازدید | 9 پست

شوهر من مجردیش شکار میکزده.اما وقتی متاهل شده هرموقع خاس بره دعوا کزدیم و نرفت.من از تاوانش میترسم...چون یه بچه سقط کزدم

خیلیم این موضوع براش مهمه و میگه تو منو محدود کردی.چیکار کنم اخه؟دیگه کشش جنگ و دعوا ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی حیوونی میزنه؟ ببرش دامداری پول دوتا گوسفند بده بعد بزا جلوش ک بزنه کرمش بریزه 

کبک.قوچ.نه دیگه حتما زورش میاد پول بده.وگرنه که بحث کرم نیس.شایدم من از بس گیر دادم نرو اینجوری بدتر لج میکنه

کبک.قوچ.نه دیگه حتما زورش میاد پول بده.وگرنه که بحث کرم نیس.شایدم من از بس گیر دادم نرو اینجوری بدتر ...

وای گناه دارن اینا خب بشین باهاش حرف بزن بگو دیدی سقط کردیم گناهه تاوان داره یه جور قانعش کن 

وای گناه دارن اینا خب بشین باهاش حرف بزن بگو دیدی سقط کردیم گناهه تاوان داره یه جور قانعش کن 

نمیشه بخدا.اصن نمیدونم باید چیکار کنم.فرهنگشون همینه.باباشم عی تحریکش میکنه که بره.خیلی دارم اذیت میشم تو زندگیم