2777
2789
عنوان

تب بالای ۳۷درجه

221 بازدید | 19 پست

سلام ماماناپسر۱۷ماهم ازصبح تب داره اصلام قطع نمیشه ببخشیداسهال  شدیدداره فکرکنم خون دیدم تواسهالش استفراغ هم داره شیاف استفاده کردم ودستمال نمداربازم تب داره

ازمایص بده.دلشو ببند.مایعات زیاد بده.ادوالژین بود فکر کنم خیلی خوبه نمیپره تو گلو.بعدم مودر ا ار اس طعم دار فقط توت فرنگی.وقتی بالا میا ه شیر نده صبر کن غذا بده.معدصم با دارو پر نکن بچه راس ساعت دارویی نیست اول غذا با تاخیر دارو ایرادی نداره

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینایی که گفتی واسه چی خوبن

پودر اسهال بند میاره ادوالژ...تب بر.زینک سولفات میدن واسه بند اوردن اسخال.یه پماد زینک اکساید یا پناد سوختگی بزن چون پا بچه میسوزه از اسهال.

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
ایکاش دکتر میبردینش کمبود اب بدن خطرناکه اسهال استفراغ اب بدن رو کم میکنه  بچه بیحاله؟

اونسری بردم هیچی نگفت هیچ ۲دقیقه چکاب نکردشربت ایپروفن،یه ضدچرک بودسفیدبودپودری اسمش یادم رفته یه شربت         immunace یکیم ستیریزن دادکه نمیخوره وقتی هم میخوره بالامیاره،موندم چیکارکنم الان دستمال نمدارگذاشتم روسرش میترسم بخوابم خدایی نکرده تبش بره بالا