2777
2789
عنوان

آمپول بیوتین بپانتین

32604 بازدید | 57 پست

سلام عزیزان 

من ریزش موی شدید بعد از کرونا دارم.دکتر بهم شش تا آمپول بیوتین بپانتین داده شش هفته پشت هم بزنم.کسی تا حالا ازین آمپول ها  استفاده کرده .نتیجه گرفته.ریزش موش قطع شده.موقت یا دایمی بوده و......

خلاصه هر کس تجربه داره لطف کنه پیام بزاره ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داروسازم از نظر علمی که واقعا موثره از نظر تجربی هم خیلیا رو دیدم تو داروخونه نتیجه گرفتن

یه سری ها تو همین نی نی سایت نوشتن اثر داره ولی موقته و ریزش قطع میشه ولی بر میگرده و....راسته

اسی من یه راهکار قطع ریزش مو دارم تو جلسه اول و دوم متوجه میشی  خداشاهده انجام بدی دعام میکنی ها

هر بار که میری حموم یک بعداز شستشوی سرت با شامپو یک لیوان بزرگ سرکه انگور سفید میریزی رو سرت 

۱۰دقیقه اجازه بده رو موهات بلشه 

بعدد اروم میری زیر دوش تا ۵میشماری بدونچنگ زدن موهات اب میریزی چند ثانیه بعد حموم چون نرم کننده یا ماسک مونزدی یه ماسک موی بیرون حموم میخری به موهات میزنی هم بوی سرکه روبگیره هم نرم بشه موقع شونه زدن 

نم موهات رفت یا باسشوار خشک میکنی یا هوای ازاد بار اول و دوم میبینی ریزشت به شدت کم شده 

من خودم همیشه باسشور و ماسک خشک میکنم

درضمن حداقل باید یک ماه این کار رو کنی تقریبا یک روز درمیون

موهات احیامیشه و براق و ریزشش قطع

فقط توروخدا دعام کن

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵