2777
2789
عنوان

آخ تو شَبِ یَلدایِ مَنی ... 🍉

186 بازدید | 20 پست

ما معمولیا شب یلدای کسی نیستیم ... 😬

نهایتاً صبح شنبه ایم ... 🤪

😁💔✌

.

.

.

شما هم برام بنویسید 🍉🍉🍉

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایخ تی شیب ییلیدای مینی 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ینی چی آخه این آهنگه

مثلا بگی آخ تو عید غدیر منی😐😐

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋
آخ نگو راسته شانس نداریم ما بیچاره ها ،شب یلدا جاریمو دعوت کرده شوهرم،مادرشم به زور کنگر خورده نخورد ...

امان از دلای پر درد شد یه بار این مادرشوهرا یه جا بشینن 😁

این کاربری دست دو نفره فاطمه و مبینا 💚 برای صاحب کاربری دعا کنید امام رضا شفاشو بده حالش خوب نیست 💔
ینی چی آخه این آهنگه مثلا بگی آخ تو عید غدیر منی😐😐

همین دیگه منم محض خنده اش و حرص شما گذاشتم 😁😂

بیچاره جاری به من پناه آورده،مادرشوهرمونم شده برج زهرمارمون ،دک هم نمیشه

باز خوبه جاری ها با هم خوبین برو شکر گزار باش اینجا خیلیا از جاری هم شانس نیاوردن و مخصوصا این شبا جاریا خون به دل هم میکنن 😁😬💔

باز خوبه جاری ها با هم خوبین برو شکر گزار باش اینجا خیلیا از جاری هم شانس نیاوردن و مخصوصا این شبا ج ...

مادرشوهر با من خوبه در ظاهر، چون کم نمیارم بعضی وقتا جلوش در میام البته آشکار نه،اما جاری کوچیکه وتازه عروس ،شوهرشم یه رگ تعصبی بیخودی به خاهر مادرش داره ،مادرشم توی مرحله عروس پزون 

مادرشوهر با من خوبه در ظاهر، چون کم نمیارم بعضی وقتا جلوش در میام البته آشکار نه،اما جاری کوچیکه وتا ...

آخی دلم سوخت باز خدا خیر بده شما رو هواشو داری امیدوارم قدرتو بدونه همونجور که از سر شما گذشت از سر اونم میگذره بعد بیخیال میشن