2777
2789

تاریخ دارن؟

اونایی ک تخفیف دارن یعنی ۱۰/۲۰ تومن از قیمت اصلی کمتره تاریخشون کمه؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه از فروشنده برگزیده که تیک آبی داره بگیر ، من مدام میخرم تاحالا فیک نفرستاده تاریخ هم همیشه د ...

از کجا بدونم؟ میشه راهنمایی کنید؟

میخواهم بیشتر کتاب بخوانم📚 اگر کتابی رو مشناسین که مفید بوده رو بهم معرفی کنید🙏برای رسیدن به هدفام تلاش کنم.💪 دعا کنیم برای همو آرزوهای خوبو امید داشته باشیم به امروز.. به فردا؛بهفردا ها.

من یه کرم پودر گرفتم دقیقا نصفه بودسرشم کثیف🤮 بنظرم وسایل ارایشی بهداشتی و از مغازه بخری بهتره 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
من زیاد خرید کردم مشکلی نداشتم   اگه تاریخشون نزدیک باشه یا انقضاش تموم شده باشه مرجوع کن  ...

اخه ماه بعد میخام خریدامو بکنم میدونم شش ماه اینده هم تموم نمیشه برا همین میپرسم 

کلن حال مرجوع کردنم ندارم😀

من یه کرم پودر گرفتم دقیقا نصفه بودسرشم کثیف🤮 بنظرم وسایل ارایشی بهداشتی و از مغازه بخری بهتره  ...

وااای چه بد

اخه مغازه دارا شدید گرون میدن قیمت خود برچسب محصولو نمیدن😬

بله زده تا ۳ سال وقت داره

چنبار لوازم بهداشتی و ارایشی خریدی؟

همیشه اصل بوده و سالم؟

وااای چه بد اخه مغازه دارا شدید گرون میدن قیمت خود برچسب محصولو نمیدن😬

من مرجوع نکردم گفتم باز میبرن دم خونه یه بدبخت دیه انداختم سطل اشغال ولی خب خیلی بدم اومد 

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
اخه ماه بعد میخام خریدامو بکنم میدونم شش ماه اینده هم تموم نمیشه برا همین میپرسم  کلن حال مرجو ...

آخه بستگی داره چی بخوای بخری 

من خودم یه بار ریمل و یه مداد خریدم که فیک‌ بودن دیگه لوازم آرایشی از دیجی نمیخرم ولی بهداشتی مثل خمیردندون و مسواک و وسایل اصلاح همیشه همسرم میخره و انواع کرم و لوسیون و شامپو و همه جور شوینده ای خریدیم همیشه تاریخشون تقریبا به روز بوده 

چنبار لوازم بهداشتی و ارایشی خریدی؟ همیشه اصل بوده و سالم؟

لوازم بهداشتی دفعهی اولم بوده 

تو نظریات خریدار ها خوندم راضی بودن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
برو تو لیست فروشنده ها مثه اونی رو که علامت زدم انتخاب کن 

اهااا ممنون عزیزم💕 خدا خیرت بده