2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بایه بچه جداشدم راضی بودم اما بعداز ازدواج دومم پشیمونم از طلاقم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
یادت باشه طلاق مرحله ی اخره.مردا سنشون میره بالا اخلاقشون بهتر میشه اکثرا و تروم میشن.اگه مشکلت حاد ...

آره میدونم

وضعیت روحی روانیم خیلی بده😢

همسرم دوسم نداره و قهرهای طولانی مدت میکنه این کارش خیلی عذابم میده😢 فک کن الان ۱۲ روزه قهره😔

خدایا شکرت واسه همه داشته ها و نداشته ها 
دلیل طلاقتون چی بود? الان چرا پشیمونین?

همسرم اعتیاد داشت،من اومدم باهمسرم وبچش زندگی میکنم من بادل صاف اومدم باهزارتافکرخوب،اما اینا مار توآستینن،پشیمونم که بچه دسته گل خودمو رهاکردم دارم به یه بی چشم و رو خدمات میدم متنفررم ازش نفرتی که در وجودمه بادستای خودش شکل گرفته

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
آره میدونم وضعیت روحی روانیم خیلی بده😢 همسرم دوسم نداره و قهرهای طولانی مدت میکنه این کارش خیلی ع ...

اگربچه داری رابطه را درمان کن،جز این باید بچتو باید بزاری بری بچه مردمو جمع کنی حقم نداری اونجا اسم بچتو بیاری