2777
2789

خانواده همسری که توقع دارن قبل مهموناشون عروس بره برای کار تا زمانی که برن . در غیر این صورت به شیوه مظلومانه و حتی سلیطه بازب شوهرو علیه عروس پر میکنن . شوهر هم متاسفانه اهل تلافی و قاطی کردن مسایل با هم دیگست مثلا برای تلافی تو هزینه کردن برای زنش تلافی کار نکردن برای مادرشو در میاره و دهن بین و خاله زنکه.    با این شوهر چه برخوردی کنم ؟ تا حالا تا جایی ک تونستم شرکت کزدم ولی میدونم برم خونه خودم چون مسیر کوتاهه همش میخوان اونجا مهمون داری کنم . تو روم گفتن وطیفته حالمو گرفتن منم  با احترام گفتم ارزش و احترامه نه لطف . حالا شوهرم یک ماهه قهره و رفته جبهه خانوادش و میگه دو تا شرط دارم یکیش اینکه رو حرفم حرف نزنی دوم اینکه قبل مهمون همیشه بیای کمک . 

خوب اجرا نکنی چی میشه ؟ 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم . 🌾🌾🌾مشکل مردم ما نفهمیدن نیست ترس از فهمیدنه . شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو شرطاتو نگه دار برا خواهرات..کسیکه مهمونی میده لطف کنه کاراشم انجام بده... کوتاه نیا که سوارت میشن کلنم مهمونیاشون نرو.

مشکل از توعه که بهت بی احترامی کردن و قهر نکردی برا این همسرت پررو شده قهر کرده

تا زیر یه سقف نرفتی خودتو خلاص کن 

وگرنه بعدا پای یه بچه یا بچه ها میاد وسط یا میسوزی و میسازی یا دوتا بچه دیگرم بد بخت میکنی طلاق میگیری

مردای خاله زنک و دهن بین و بچه ننه درست بشو نیستن عزیزم خیلیاشو دیدم یا طلاق گرفتن یا زندگیشون زندگی نیست فقط خانومشون میسوزه و میسازه

بگو شرطاتو نگه دار برا خواهرات..کسیکه مهمونی میده لطف کنه کاراشم انجام بده... کوتاه نیا که سوارت میش ...

اون موقع قهر نکردم ولی حرفای حقو با احترام زدم . وقتی اومدم خونه دیدم خواهرش رفته گفته عروسمون بما لطف میکرده من قاطی کزدمو با نامزدم قهر کزدم که طرف اونا رو گرفته و گفتم حرف حقو زدم و به خواهرشم پیام دادم و تمام رفتاراشونو به روش اوردم و گفتم بازم تکرار کنین منم دیگه این ادم اروم نخواهم بود حالا که قدر ندونستین و شوهرمم  که فقط منو زیر پا لگد میکنه

بهتره یمدت با شوهرت سرسنگین بشی خودش سرعقل میاد

کلی مهمون اومده رفتم کمک . حالا تنها چیزی که میگه اینه که چتد روز ختم خالم کمک کردی اونو در حق ما لطف دونستی پس جایگاهی تو زندگیم نداری !!  گیر دادن به ختم که شرمندم کنن دارم میسوزم 

کلی مهمون اومده رفتم کمک . حالا تنها چیزی که میگه اینه که چتد روز ختم خالم کمک کردی اونو در حق ...

عزیزم کاش میگفتی اگه برا کار کردن و حمالی زن گرفتی همون بهتر توی زندگیت جایی نداشته باشم... بگو کارای منزلم لطف میکنم انجام میدم وگرنه وظیفم نیس 

وا چه پررو ان این خانواده شوهرت به نظرم زودتر چاره ای کن

مادرشوهر منم توقع کمک داره ولی شوهرم نمیزاره کار کنم براشون

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.