2777
2789
عنوان

شب چله ای

207 بازدید | 14 پست

کیا رسم دارن برا عروس شب چله ای ببرن ؟چی میبرین و با چه مراسمی بزن و برقص هم داره  یا نه ؟

دل را  به حریم عشق بسپار و برو فرسنگ به فرسنگ خدا با ما هست

من تازه عقد کردم جمعه برام یلدایی گرفتن

همسرم برام لباس زمستونی کامل گرفت و همینطور ما هم برا همسرم خرید کردیم و خانواده همسرم شیرینی و اجیل و میوه تزئین کردن و همراه لباسام اوردن خونمون و یه جشنی گرفتیم 

همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلا و پالتو و شلوار و شال و کفش و پارچه چادری و اجیل و میوه.رقصم بستگی به خودتون داره.یه سریا بد میدونن.یهسریا پایه نیستن.ما کلا ادمای خسته ای هستیم حال نداریم اصن نمیرقصیم

من تازه عقد کردم جمعه برام یلدایی گرفتن همسرم برام لباس زمستونی کامل گرفت و همینطور ما هم برا همسرم ...

مبارکتون باشه چه عالی

مراسم رقص هم داره؟

اگه همون شب یلدا واست  وسایلا رو بیارن و پایه باشن اره ‌ولی قبلش بیارن وسایلارو ن نمیرقصن تو با شوهرت ی لباس یلدایی بپوش برو اتلیه ی چندتا عکس بگیر دیگه رقصه مهم نی

ما امروز دعوت بودیم جایی برا مراسم .ایام فاطمیه بود نرقصیدن

فیلم و عکس حتما گرفتن من این رسومات را خیلی دوست دارم یه جا دیدم پفیلا را طرح آدم برفی درست کرده بودن و میوه ها مدل طاووس خیلی قشنگ بود