piazdagh مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 9768 عنوان بوی پاییزو دارم حس میکنم دیگه 54 بازدید | 8 پست اومدم بیرون یکم قدم بزنم ماشین نیاوردم دیگه، یخ زدم سرد شده دارم بوی پاییزی حس میکنم نارنگی پرتقال سیب زرد خرمالو به لیموشیرین سرماخوردگی بارون هوای ابری و........ به زمانبندی خدا شک نکن❤️ دیروز | 18:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بابونه۱۱ عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 2466 کدوم شهری اینجام سرده میخاستیم بریم مسافرت فک کنم با این اوصاف کنسله
piazdagh مدیر استارتر عضویت: 1402/12/10 تعداد پست: 9768 کدوم شهری اینجام سرده میخاستیم بریم مسافرت فک کنم با این اوصاف کنسله همدان به زمانبندی خدا شک نکن❤️
یازهرا۷۷ عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 5554 همدان ما هیچ همچنان زیر کولر اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
سورنا_ عضویت: 1402/12/26 تعداد پست: 3772 ما هنوز کولر داریم امروز رفتم خرید دم ظهر دیگه تو ماشین داشتم آب پز میشدم دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤
دخترى_در_قطار عضویت: 1401/11/12 تعداد پست: 3588 عزیزممم.....دقیقا منم....من یه جای بسیار سردسیر هستم تقریبا میتونم بگم رسما پاییزه! هوا سرد ،بارونی ، درختا زرد شدن که بسیار زیبا هستن.....دوست داشتنیه