2777
2789

سلام بچه ها من باردارم تقریبا پنج ماهه اما سنگین شدم از اول..بچه دوم...کمر درد سیاتیک دارم..دکتر گفته بچم پایینه و باید احتیاط کنم...بچه دیگمم ۵ سالشه خیلی کار داره همش...از طرفی شوهرم تو کار خونه کمک نمیکنه مثلا دوسه بار ظرف شستن دیگه نشست می‌دونه چقد سختمه پای سینک اذیت میشم..‌‌‌‌‌‌‌یبار غذا نپخته حتی وقتی مریض شدم و افتاده بودم اولای بارداریم...

البته گاهی ماساژ میده شکممو وکمرمو هی نازم می‌کنه چیزی بخوام میخره اما تو کار خونه هیچی...الان چند روزه بحث شد بینمون هفته ای یه بار سالن می‌رفت الان وسط هفته هم می‌ره و کلی دیر میاد و من تا نصفه شب با بچه سروکله میزنم وخیلی احساس خستگی و افسردگی میکنم😭😭

چیکارکنم بیشتر به فکرم باشه؟توقع م به جاس؟؟آیا؟یا شلوغش کردم..؟خیلی هم با آرامش بهش گفتم که من به کمک احتیاج دارم اما بی تفاوته....

ببخشید طولانی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارداری دوم خیلی سخته. منم دقیقا شرایطم مثل شماست و کاملا دست تنهام ... دردای زیادی هم متحمل میشم..

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بارداری دوم خیلی سخته. منم دقیقا شرایطم مثل شماست و کاملا دست تنهام ... دردای زیادی هم متحمل میشم..

چرا دوم اینجوریه..بخدا بچه اولمو نفهمیدم...فقط یکم تهوع داشتم