۱۲۳۴raha مدیر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2121 عنوان برنامتون برای یلدا چیه | مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 30 پست 🙂 تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤ 1400/09/28 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۱۲۳۴raha مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2121 فال بگیرید دورهم چای و میوه بخورید گوشی و بزارید کنار بگید بخندید ایشالا بهتون خوش بگذره😍 همچنین به شما❤ تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
۱۲۳۴raha مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2121 من دلم فسنجون میخواد بیا خونه ی ما تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
مامانآراد عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4281 من پسرم ۵ سالشه ولی به این چیزا واکنشی نداره ولی بزرگتر بشه یه کاری میکنم. خودمونم رفت و آمد چندانی نداریمشامو تمیدونم ولی یه مقدار باسلوق و پف پفی درست میکنم. شاید رولتم درست کردم برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
۱۲۳۴raha مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2121 هیچی.عادی.پیژامه میپوشیم.تخمه و هندونه انار میخوریم میخوابیم.نهایتا خودم یه لحظه لباس بپوشم عک ... خوبهدیگهمن میخوام پفیلا شبیه آدم برفی درست کنمژله هندونهکیک بگیرمهندونه و آجیل تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
meowmiow_2002 عضویت: 1399/03/21 تعداد پست: 7906 بیا خونه ی ما قربونت بشم همیشه خونتون غرق شادی باشه❤️
مامانآراد عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4281 دوست داشتم مثل قدیما میرفتیم خونه مادربزرگم. برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
۱۲۳۴raha مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2121 من پسرم ۵ سالشه ولی به این چیزا واکنشی نداره ولی بزرگتر بشه یه کاری میکنم. خودمونم رفت و آمد چندانی ... نوش جونپسر من ۱۰سالشه خیلی دوست داره این چیزاروماهم جایی نمیریم تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
۱۲۳۴raha مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2121 قربونت بشم همیشه خونتون غرق شادی باشه❤️ سلامت باشیدلتون شاد تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
ارامشم۱۳۷۰ عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 7305 نه جای میرم نه کسی میاد خونمامروز هم رفتم خرید کردم و برا بچه هام لباس گرفتمبه خاطر بچه هام سفر میندازمحالا فکر نکنید رفتم لباس ست شب یلدا گرفتم هااااااااالباس خونگیکم داشتن رفتم براشون گرفتم ♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
۱۲۳۴raha مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2121 خونه مادر شوهر خوشبگذرهما هم یسال رفتیم خونه ی مادرشوهر خوش گذشت تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
مامانآراد عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4281 نوش جون پسر من ۱۰سالشه خیلی دوست داره این چیزارو ماهم جایی نمیریم آره اون سن ها میفهمن. خوبه براشون شادی درست کنی. شاد باشین عزیزم. برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
۱۲۳۴raha مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2121 نه جای میرم نه کسی میاد خونم امروز هم رفتم خرید کردم و برا بچه هام لباس گرفتم به خاطر بچه هام سفر ... دلتون شادمنم برا یه پسرم تونستم لباس بگیرم ازش عکس گرفتم بزرگه گفت نمیخواممنم بخاطر بچها ذوق دارم تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
۱۲۳۴raha مدیر استارتر عضویت: 1397/10/19 تعداد پست: 2121 آره اون سن ها میفهمن. خوبه براشون شادی درست کنی. شاد باشین عزیزم. همینطور شما گلم تمومه زندگیمو فقط با یه اشاره بهت میبخشم این کارا برام کاری نداره❤
ارامشم۱۳۷۰ عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 7305 دلتون شاد منم برا یه پسرم تونستم لباس بگیرم ازش عکس گرفتم بزرگه گفت نمیخوام منم بخاطر بچها ذوق دار ... انشالله همیشه به خوشی ♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️