2777
2789
عنوان

درمان درد دنبالچه

784 بازدید | 6 پست

سلام تورو خدا راهنماییم کنید سه ساله افتادم استخوان دنبالچه ام در رفته خیلیم درد میکنه اگه کسی میدونه چیکار کنم راهنماییم کنید خواهش میکنم

از تون بالش دوناتی ها باید بگیری روشون بشبنی 

حتما به دکتر برو

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
از تون بالش دوناتی ها باید بگیری روشون بشبنی  حتما به دکتر برو

پیش چه دکتری برم؟؟؟ امروز رفتم یه شکسته بند گفت چون زمان زیادی گذشته خیلی کج در اومده حالا موندم چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش چه دکتری برم؟؟؟ امروز رفتم یه شکسته بند گفت چون زمان زیادی گذشته خیلی کج در اومده حالا مون ...

دکتر مفاصل برو فک کنم یا اروتوپد

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا
یعنی خوب میشم؟؟؟

اره حتما نگران نباش 

شوهر منم اینجور شده بود اون زود اقدام کرد رفت ایبوپروفن هر ۸ساعت میخورد با چنتا قرص دیگه یادم نیس و بالش دوناتی

اره حتما نگران نباش  شوهر منم اینجور شده بود اون زود اقدام کرد رفت ایبوپروفن هر ۸ساعت میخورد ب ...

منم رفتم گفتن جا انداختیم سه سال قبل ولی الکی میگفتن الانم دارم ازدواج میکنم خیلی میترسم با این مشکلم