2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آخه با یه پیام و دو پیام نمیشه که.هر روزکلی مطلب قراره بذارم و درموردش صحبت کنیم

میشه یه سوال بپرسم رها کردن خواسته باعث میشه به دستش بیاریم یا مدام فکر کردن بهش؟

میشه یه سوال بپرسم رها کردن خواسته باعث میشه به دستش بیاریم یا مدام فکر کردن بهش؟

رها کردن خواسته که همون قانون رهاییه نه اینکه بیخیالش بشی.یعنی خیلی گیر ندی به خواسته ت و اگه اون نباشه زندگیت فلجه

رها کردن خواسته که همون قانون رهاییه نه اینکه بیخیالش بشی.یعنی خیلی گیر ندی به خواسته ت و اگه اون نب ...

مرسی عزیزدلم

من از کسی که دوسش دارم جدا شدم یعنی میتونم به وسیله قانون جذب دوباره برگرده وبهش برسم ؟😔

مرسی عزیزدلم من از کسی که دوسش دارم جدا شدم یعنی میتونم به وسیله قانون جذب دوباره برگرده وبهش برسم ...

قانون جذب اصلا بی منطق نیس و یه رابطه علت و معلولیه.اگه ذهنت کامل قانون جذبی بشه حتما بهش میرسی

یسول عزیزم

من‌با‌کسی تو رابطم‌دوسش دارم‌و دوسم داره با قانون‌جذب میشه ازدواج‌کنیم؟یا عاشقم‌شه

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
اخه تلگرام خوبیش اینه هرکی عضو شه میتونه پیام های قبلی رو بخونه اما واتساپ این محدودیتو داره. نصب ک ...

شاید نصب کنم .اخه من و هسرم خیلی پیگیر قانون جذبیم ... حرفهای عباس منش  رو خیلی گوش میکنیم و پیگیریم 

یسول عزیزم من‌با‌کسی تو رابطم‌دوسش دارم‌و دوسم داره با قانون‌جذب میشه ازدواج‌کنیم؟یا عاشقم‌شه

ببین عزیزم قانون جذب یعنی رسیدن به هدف.فقط بستگی به خودت و ذهنت داره