2777
2789
عنوان

عادت ماهیانه

110 بازدید | 14 پست

سلام سلام

وای چه حس غریبی دارم بعداز مدت ها دارم تاپیک میزنم دلم برای دوستام تنگ شده ولی دیدم یه پیام هم ندارم😆امیدوارم حالتون خوب باشه🌹

وسوال بسیار مهم

مجردم 

آخرین بار ۱۱آبان پریودشدم،واز حدود ۶آذر علایم پریودی داشتم اما نشدم

هنوزم که داریم وارد دی ماه میشیم پریود نشدم

باوجودی که درد زیادی دارم درقسمت زیرشکمم،رفتم دکتر بهم کلی ازمایش داد ،حدود ۶۰۰تومن اینقدر ک ازمایش های زیادی نوشت وهمچنین سونوگرافی

حالا یه سوالی داشتم برای شما چنین چیزی پیش اومده؟چیکار میکنید ک پریود میشید؟من خیلی دمنوش زعفران خوردم ولی اصلا تاثیری نداشت

الان دیگه علائم پریودی هم ندارم فقط اون سوزش خیلی کم یا دردکمی توی ناحیه زیرشکمم گاهی حس میکنم

میتونم بنظرتون قرص ال دی بخورم تا پریود بشم ومنظم بشه؟؟؟

عوارض داره؟؟؟

اگه راهنمایی کنید ممنون میشم

خدایا شکرت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرص ال دی رو دکتر بهت باید بده اول ی دکتر برو ی سونو بده

یعنی ضرر داره بدون تجویز مصرف بشه؟

چون حدود ۲سال پیش هم رفته بودم دکتر بهم قرص ال دی دادخوردم پریود شدم

بدون اینکه بهم ازمایش یا چیزی بده

خدایا شکرت❤
یعنی ضرر داره بدون تجویز مصرف بشه؟ چون حدود ۲سال پیش هم رفته بودم دکتر بهم قرص ال دی دادخوردم پریود ...

باید اول حتما سونو انجام بشه گل دختر

از دادن کتابم «که زیر جملاتش خط کشیدم» به دیگری خجالت میکشم؛ گویی که زخم هایم را به دیگری داده باشم. 
سونو رو انجام دادین یا ن؟ ممکنه تنبلی تخمدان باشه ک اینروزا عجیب زیاد شده

دیروز رفتم دکتر وتوی نوبتم که نوبتم بشه باید انجامش بدم

بنظرتون تنبلی تخمدان از طریق سونو مشخص میشه یا اینکه ازمایش هم حتما باید انجام بشه؟

اگه تنبلی تخمدام باشه خیلی بده؟؟؟

خدایا شکرت❤

حتما برو سونو انجام بده زیر نظر دکتر دارو بخور شاید تنبلی داری بادارو رفع میش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
دیروز رفتم دکتر وتوی نوبتم که نوبتم بشه باید انجامش بدم بنظرتون تنبلی تخمدان از طریق سونو مشخص میشه ...

آزمایش ک میگی نوشته احتمال زیاد آزمایش هورمونه.

معمولا سونو مشخص میشه تنبلی تخمدان .

ن با دارو ،کم کردن وزن ورزش و اصلاح تغذیه قابل کنترله.

خدایا من ایمان دارم غیر ممکنی برای تو وجود ندارد❤
حتما برو سونو انجام بده زیر نظر دکتر دارو بخور شاید تنبلی داری بادارو رفع میش

یه صلوات مهمونت کردم🌹

مرسی ک جواب دادی

من چیزی از تنبلی تخمدان راستیتش نمیدونم،مطمئنید که با قرص حل میشه وهیچ مشکلی جدی نیست؟

خدایا شکرت❤
یه صلوات مهمونت کردم🌹 مرسی ک جواب دادی من چیزی از تنبلی تخمدان راستیتش نمیدونم،مطمئنید که با قرص ...

ممنون عزیزم لطف داری، بیشتر خانما تنبلی تخمدان دارن اگه ازالان بری با دارو انشالله رفع میشه نگران نباش

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه
آزمایش ک میگی نوشته احتمال زیاد آزمایش هورمونه. معمولا سونو مشخص میشه تنبلی تخمدان . ن با دارو ،کم ...

اره دقیقا ازمایش هورمونه ولی ۶۰۰تومن خدایی خیلی ظلمه امیدوارم باهمین سونو مشخص بشه دیگه مجبورم انجام بدم

ایشالا عزیزم ممنونم ازتون🌹🌹

خدایا شکرت❤
ممنون عزیزم لطف داری، بیشتر خانما تنبلی تخمدان دارن اگه ازالان بری با دارو انشالله رفع میشه نگران نب ...

خواهش میکنم ایشالا حاجت روا بشی❤🙆ایشالا عزیزم مرسییییی از انرژی خوبت

خدایا شکرت❤
خواهش میکنم ایشالا حاجت روا بشی❤🙆ایشالا عزیزم مرسییییی از انرژی خوبت

قربونت برم عزیزم همچنین شما