2777
2789
عنوان

مغرورای نی نی سایتی!

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 61 پست
جواب بی احترامی و چطور بدم ? اگه کسی پشت سرم حرف زد دیگه تحویلش نگیرم ? مرسی ک وقت وذاشتی واسم .از س ...

خب بنظرم همینکارایی که میگم بکن کافیه برات

اولا هرکیو دیدی راز خودتو کل بیوگرافی زندگیتو کف دستش نزار عادی باش نمیخواد خیلی به هرکسی محبت کنی خیلی معمولی باش ولی خوش رو وخوش خنده هیچکس از آدم بداخلاق خوشش نمیاد توکه ذاتا مغرور نیستی نمیخواد ادای مغرور دراری اولا غرور گناهه دوما براتو میشه ادا ومیشه بداخلاقی بدتر همه ازت دور میشن

سوما هرکی هرچی ازت خواست انجام نده ولی کمک کن طبق توانت

بعدشم هرکی بی احترامی کرد جوابشو با ادب بده ازخودت دفاع کن دیگم رابطتو باهاش کم کن

واینکه محبت داشته باش ابراز علاقه داشته باش اما نه همش به جاش 

غیبت اصلا نکن سطح مطالعتم ببر بالا کتاب هرچی دوسداری تو کانالا انگیزشی کاریزما... همینا کافیه

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش

بچهاااا من خیلییییی سادم همه میگن خیلییی ساده و مهربونی .حتی ب بابام و مامانم میگن اینو جقد دخترت مهربون و سادس بی غل و غشه .بدون فکر حرف میزنم .به همه خیلیییی زود اعتماد میکنم .خیلیییی کمکشون میکنم .خیلی مهربونی میکنم .خیلی دلسوزی میکنم .بعد همون ادم یا میخاد بم توهین کنه یا استفاده کنه ازم و...خیلی حالمو بد میکنه این مساله و اینکه غرور ندارم اصن .. دوس دارم مغرور باشم انقد دلم نسوزه براکسی خط قرمز بذارم ولی نمیدونم چجوری? باهرکی مث خودش رفتار کنم و...با سیاست باشم .اصلا فکر نمیکنم حرف میزنم یا بدون فکر یکاری و میکنم یا بشدت زود باورم .خیلی راحت هر حرفی و باور میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چطوری مرز و تعیین میکنی?

هر شوخی با هر کسی نمیکنم خنده و شوخی ی کم مودبانه با همه حرف میزنم بدون دعوت رسمی هیچ جا نمیرم بیش از اندازع رفت و امد نمیکنم وارد بحث غیبت و بد گویی کسی نمیشم اگر از حرف کسب تاراحت بشم علنی میگم فلان کارت ناراحتم کرد اگ ادامه بده کلا حذفش میکنم

درخواست دوستی ندید 😐
دیگه چی? کسی میاد طرفت چکار مبکنی ? میگی میخندی یا خشکی و ...یکم وارد جزییات شو عشقم اگه امکانش هس ا ...

خیلی کینه ای هستم 

یکی از لقبامه و اصلا نمیگم این ویژگی ها خوبه 

ولی از خطر دوری 

از کسی خوشم‌نیاد در حد سلام علیک و .. و جواب بی احترامی با یه بی احترامی محکم تر میدم 

یارب نظر تو برنگردد.       .کاربری جدید نیست به درخواست خودم تعلیق شدم.
هر شوخی با هر کسی نمیکنم خنده و شوخی ی کم مودبانه با همه حرف میزنم بدون دعوت رسمی هیچ جا نمیرم بیش ا ...

مرسی گلم ک وقت گذاشتی .با دخترای فامیلم همینجوری? اگه از دست بزرگتری تو فامیل ناراحت شدی چی ?

مرسی گلم ک وقت گذاشتی .با دخترای فامیلم همینجوری? اگه از دست بزرگتری تو فامیل ناراحت شدی چی ?

مثلا داییم ی چیزی گفت تو جمع ک خیلی بد بود منم برگشتم گفتم دایی جون شما ۴ تا پیرن بیشتر از ما پاره کردی توقع نمیره مث پسرای تازه ب بلوغ رسیده حرف بزنید زشته واقعا ما جور دیگ روتون حساب میکردیم محترمانه بشور بذار کنار طرفو

درخواست دوستی ندید 😐
پیش اومده  بی محلی میکنم  به شدت

اقا من امروز خیلی سرتو خوردم معذرت میخام .انقد خنگم یچیزی و صدبار می پرسم چجوری بی محلی میکنی بشون ? اگه اون بزرگتر غریبه باشه چی بی محلی میکنی یا جواب میدی?و مدل بی محلی کرذنت چیه ? چقد حال کردم با شخصینت😎❤

اقا من امروز خیلی سرتو خوردم معذرت میخام .انقد خنگم یچیزی و صدبار می پرسم چجوری بی محلی میکنی بشون ? ...

مثلا به داییم 

حتی سلامم نمیکنم😂😂اخلاق خوبی نیستا ولی چیکار میشه کرد 

یا اینکه با تحقیر نگا میکنم 

یارب نظر تو برنگردد.       .کاربری جدید نیست به درخواست خودم تعلیق شدم.