2777
2789
عنوان

نامزد کردم🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 28 پست
فقط بخاطر فراموش کردن یکی دیگه نامزد کردی؟😑کاش یکم به خودت زمان میدادی انشالله که تصمیم خوبی گرفته ...

ن دیگ فراموشش کردم میخام زندگی خودمو بسازم😄

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید
عقد کردی؟

ن بزودی 😊

شاید یکی دو هفته دیگ 

این کاربری دست دونفره  فاطی رفیقم و خودم یلدا تاپیک ها مال اونه کاربری من jaaam هسش اگ کاری داشتید ب خودم بگید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه عقل تو سرته یکم عقدت و عقب بنداز و نامزدی و طولانی کن ، دارس عجله می‌کنی ، بذار زمان بگذره اگررررر دیدی آمادگی شو داری عقد کنید

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

شما خیلی اشتباه کردین واسه فراموش کردن یکی دیگه نامزد کردی شاید فراموشت نشد شاید دلتنگ شدی شاید از نامزدت خوشت نیومد چرا با دل و سرنوشت اون آدم بازی کردی

خودتو بزار جای نامزدت تو باهاش بازی میکنی

اول به خودت فرصت میدادی دوره سوگ‌کات کردن و میگذروندی بعد وارد یه رابطه جدید میشدی

درست زمانی که سرت جای دیگری گرم است

دل من همین جا یخ میزند 

دلتو بسپار به ادمی که اومده تو زندگیت بهت اعتماد کرده

و گذشته هر چه بود 

چه خوب چه بد رو فراموش کن 

تو هم بهش اعتماد کن و همدیگه رو  خوشبخت خوشبخت کنید 

زدم فریاد خدایا این چه رسمیست رفیقان را جدا کردن هنر نیس رفیقان قلب انسانن خدایا بدون قلب چگونه می‌توان زیست💔رفیق جان، روزهای خوب تـوی راهن.قـرار نیست که همیشه صبح رو با قلب شکسته و پر غم از خواب بیدار بشی؛🍃 خدایا منظوره من از اینکه 'هوامو داشته باش' این نیس که فقط اکسیژن برسونی یکم خلاقیت آخه قربونت برم... شیطون رو ببین چه پیشنهادهایی میده😂😂😂،،،،،به امید روزی که حال مردممون خوب بشه🖤دوباره بخندیم یه روز خوب میاد🙂 جدیدا ناتوانی جنسی پیدا کردم......تو هر مغازه ای میرم توان  خریدن هیچ جنسی رو ندارم🤪🥴‏بیا واقع‌بین باشیم، اگه دیر جوابتو میده و به زور یه حالی ازت میپرسه، مطمئن باش به حرف زدن باتو علاقه ای نداره، وگرنه کیه که این روزا گوشیش دستش نباشه؟😂😁 ‏یه سیب از درختش کندن خوردن داره دهنمونو سرویس میکنه...بعد تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و با حوریاش ور بری؟؟؟بــییییییااااااااه 👍👍👍رفتم سونوگرافی از مجاری کلیوی تو گزارشش نوشته مثانه پر از ادرار است خب اینو از خودم میپرسیدید بتون می‌گفتم انتظار داشتید تو مثانه ماءالشعیر باشه؟😂 حماقت نکن!😠 همین دیگه... خیلی باکلاس بود... بذار یه بار دیگه بگم 😂حماقت نکن! 😑☝️😐 دوست دارم بگم ویتامین ۳۰ تو بگو (ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😒😒

چرا حس میکنین مردم بازیچتونن

چرا حس میکنین زندگی فیلم ترکی‌ه

چرا بااحساست یکی دیگ بخاطر درد گذشتتون بازی میکنین

چطوری خودتونو تو اینه میبینین و عذاب وجدان نمیگیرین؟

با بچه بازی تا کی زندگیتونو پیش میبرین؟مگه نامزدت عروسکته ک الان باهاش پس فردا ک عشقم برگشت میرم با اون..

چرا وقتی هنوز ب بلوغ عقلی و فکری و اجتماعی نرسیدین ازدواج میکنین تا هم خودتون هم بچتون هم شوهرتونو نابود کنین؟

بابا ب قران ازدواج فقط ب بلوغ جسمی احتیاج نداره!

ولی شاید یه روز یه "جایی" ته این "تنهایی" همه چی "رویایی" باشه...!
چرا حس میکنین مردم بازیچتونن چرا حس میکنین زندگی فیلم ترکی‌ه چرا بااحساست یکی دیگ بخاطر درد گذشتتو ...

عزیزم نامزدم رو دوست دارم دوماهیه ک دوست بودیم 

جونم اونو دوست دارم اگ عشق قبل ام برگرده عمرا اگ نامزدمو ول کنم ب گور سیاه بره گم بشه 

دیگ من زندگی میسازم واسه خودم😊😘