2777
2789
عنوان

اين کار خيانت حساب ميشه؟؟

351 بازدید | 42 پست

دوستم چندروزه رفته مسافرت امروز اومده الان زنگ زده گريه ميکنه ميگه توگوشي شوهرم چندتابرنامه عجيب غريب ديدم بازشون که کردم ديدم برنامه سرچ کردنه مثل گوگل وديده شوهرش فيلماي اونجوري سرچ کرده و نگاه ميکرده خيلي خيلي عصباني وناراحت بود همش ميگه چيکارکنم چجوري برخورد کنم لطفا ازرو منطق راه حل پيشنهاد بديد زندگيشو دوست داره ونميخواد خراب کنه همه چيو. اينم بگم دوستم يکم چاقه فقط اما ازنظر رابطه براي شوهرش همه جوره عاليه اميدوارم منظورمو فهميده باشين

الان همه میگن دوستت خودتی   

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیانت نیست

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه سریا میگن خیانت نیس اما از نظر من خیانته ...

هرکاری که فرد متاهل انجام بده بدونه همسرش  اگه بفهمه بفهمه ناراحت میشه  خیانت محسوب میشه

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌