2777
2789
عنوان

اين کار خيانت حساب ميشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااا خوب میخواد چیکار کنه 

سرچ کرده اصلانم دیده باشه که چی اخه 

اشکالی نداره بابا 

چقدر حساسین شماها ول کنین بخدا 

واقعا خوشبحالتون که مشکلاتتون اینه برین زندگیای مردم رو ببینین که چقدر مشکل دارن الکی شما خوشی زده زیر دلتون الکی مشکل تراشی میکنین 

هی نرین تو مخ شوهر بنده خداتون 

تو بیرون و خارج از خونه همش تنش میاد خونه ام بجا ارامش شما سیخ بزنید و هی اشکال بگیرین 

برو خداتم شکر کن و تشکر کن که هزینه سفرتت رو تواین گرونی داده تا تو بری حال و هوات عوض بشه حالا تو بجا تشکر سرحال امدی دعوا راه بندازی 

بشین سرجات 

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷
وااا خوب میخواد چیکار کنه  سرچ کرده اصلانم دیده باشه که چی اخه  اشکالی نداره بابا  ...

الان من اينارو به دوستم بگم؟؟؟ اونقدر عصبانيه که فک کنم اگه اينارو بهش بگم منوبزنه

چي بهش بگم الان هميشه ازمن کمک ميگيره ميگه چجوري برخورد کنم

بهش بگو اول چن تا شات بگیره تا نتونه انکار کنه بعد بشینه خیلی اروم باهاش حرف بزنه اول درباره اینکه‌چیزی دیده حرفی نزنه فقط ازش بپرسه ایا مشکلی تو رابطمون هس یا ن اگه گف ن  بهش بگه پس دلیل این کارت چی بوده؟ 

و اینکه بعد بحثشون دوباره هی‌پیش رو نگیره یا گیر بهش نده فقط سعی کنه رابطشونو بهتر کنه و ب اون چیزی ک شوهرش مد نظرشه نزدیک کنه

تو شاه رگ زندگــی منــی دلبر🫀🥺‌‌‎‌‌‎‎‌‎‌‌
دیدن اینجور فیلما درست نیست واعتیاد اوره  رابطه زوجین رو به مرور به سردی میبره

محض اطلاع بگم که اینجور فیلم ها جهت آموزش به زوجین بود و بعد اینجوری یهو ....

بنظرمن عشق بالاتر از غرورمثلا خودِ من بارها شده ك بخاطر عشقی ك به پیتزا داشتم غرورمو زير پا گذاشتم و گفتم تورو خدا يه یتیکشم به من بدين😜 🍕🍟🍷