2777
2789
عنوان

از آمپول میترسمممم

129 بازدید | 11 پست

سلام خوبید

بچه ها تو تاپیک قبل نوشته بودم گوشم درد میکنه

میخوام برم دکتر

چه آمپولی میده

من واقعا از آمپول میترسم دارم از ترس دیوونه میشم چی کار کنم

هعی روزگار وحشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میترسمممم😂💔

زندگی خیلی عجیبه ! ... وقتی موفقعیت های دیگران را لمس می‌کنی ! دلت لمس کردن دوباره میخواد ... میخوای اون تکه ای از موفقیت مال خودت و خودت باشه ! ولی نه با پول بدست میاد ! نه با عشق ... فقط با تلاش بدست میاد ... قطره قطره تلاش جمع گردد وانگهی دریای موفقیت شود !

تو تنها نیستی... ولی زودتموم میشه، بهتر از مریضی و درد کشیدنه 🌸

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مرسی که امید میدی🥲

من سر همین قضیه آمپول برام آبرو نمونده 😂😂

میترسم، و البته از حال هم میرم... همیشه با کیک و شکلات و شیرکاکایو میرم 😅

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
من سر همین قضیه آمپول برام آبرو نمونده 😂😂 میترسم، و البته از حال هم میرم... همیشه با کیک و ...

😂😂😂نه در اون حدم نیستم اصلا درد نداره من میترسم فقط نمیدونم چه مرضیه

هعی روزگار وحشی