2777
2789

خاهش میکنم اگه دکتر خیلی خوب فوق تخصص طب مادر و جنین میشناسین ، بگین ، فوق تخصص پریناتولوژی ..

یه دکتری که تشخیص درست بده چرا به بچم خون نمیرسه😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر حقی جزو بهتریناست .متخصصه زنانه فقط یکم پولکیه و خیلی به حرفای ادم محل نمیده که من این اخ ...

یه دکتر باشه که توی مشهد زبون زد باشه کارش ، پول مهم نیست ..

این الان بهترین دکتره؟ 

نفیسه برادران چطوره،یکی معرفی کرد؟؟

یه نفر دیگه هم معرفی کرد، تشخیصش خوبه؟؟  دکتر حقی چطوره؟؟ ‌

تشخیصش عالیه گلم،دوتا بچه هامو هم پیشش میرفتم.دکتر حقی رو نمیشناسم ولی برادران معروف تره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

۲۴ ام، رشدش توی ۲۰ به مشکل خورد ، انوکسا و اسپرین اسر نکرده فعلا

انشاالله خدا مشکلتو حل کنه. نگران نباش.‌سفت و سخت پیگیر درمانت باش

پسر گلم  خوش اومدی به زندگیمون الهی خودم فدات بشم😍
یه نفر دیگه هم معرفی کرد، تشخیصش خوبه؟؟  دکتر حقی چطوره؟؟ ‌

نفیسه برادران خدا بگم چیکارش نکنه هفته ۲۱ رفتم گفتم زیر نظر یک دکتر دیگم بهش دسترسی ندارم بیا برافلان مشکلم کمکم کن هییییچ کار نکرد برام هیییچی...اخرم بچمو ازدست دادم تاعمر دارم نفرینش میکنم.۱۰۰ تومن گرف بخدا هیچ کار نکرد برام فقط ماماش بزور خودم وزنم کرد .همین

یه دکتر باشه که توی مشهد زبون زد باشه کارش ، پول مهم نیست .. این الان بهترین دکتره؟  نفیسه بر ...

والا خیلیا میرن پیشش برای مشکلات بارداری .و جواب میگیرن

مطب قاسم ابادش میتونی ساعت ۵ زنگ بزنی برا همین امروز وقت بگیری. فقط خیلی زود وقتش پر میشه .اگه خاستی بری راس ۵ اینقدر زنگ بزن تا منشیش جواب بده....

این دکتری که گفتینو نمیشناسم والا

🙏میشه برا خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین🙏