2777
2789

خانوما ما چندساله که بچه میخوایم و نشده. راستش چون عجول و استرسی هستم تو این مدت ۳ بار دکتر عوض کردم. شوهرم مشکلی نداره و منم فقط تنبلی. عکس رنگی رفتم، لتروزولم مصرف کردم فقط گاهی یهو ول میکنم. یعنی یه مدت تو اقدامیم و وقتی نمیشه کلافه میشم و تا چندماه بیخیال اقدام میشم و بعد چندماه باز...الان داره ۳۳ سالم میشه و نگرانم سنم بالا بره و مشکلات دیگه هم اضافه بشه. به نظرتون برم پیش یه دکتر و مدارکم رو ببینه دارو میده که بریم واسه ای وی اف؟ یا این که دوره جدید لتروزول و کلومفین تجویز میکنه؟ خیلی خسته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درصورتی که یکسال از باردار نشدنت گذشته باشه

دارو مصرف کرده باشی جواب نگرفته باشی

ولی اگ خودت بخوای فکنم آی وی اف کنن😂

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

دکتر خودم و همسرم اوایل ک میرفتیم میگفتن فقط ای وی اف

خداروشکر بعد چندماه ک دارو مصرف کرد همسرم بهترشد و بهمون گفتن تا قوی شده ای یو ای کنید

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
بایر برید مرکز ناباروری.ای یو ای میکنن تاسه بار جواب نداد ای وی اف

من ماه بعد نوبت ای یو ای دارم امیدوارم نتیجه بگیرم

ســر یــکــ دوراهــےپُــرشــَکــ اشتــباه پیچیــدمــ جــاده زیبــا بــود دریــا بــود و درخــت ابــر...بـاران....همــہ خنــدان مثــل زیبــایـے تـابستــان آنـچــہ میــدیـدم رویــا بـــود مــن چــہ میــدانستـــم انتــهایـش اشــک اســت و بیــابـانــے ســرد...مــن چــہ میــدانستــم از غـم وتـلخــے درد من بــہ انتــهاے اشتبــاه خــود رسیــده ام مــن بــہ انتــهاے خــود رسیــده ام  مـن در آنچــہ کــہ شــما چــپ رفتیــد اشتبــاه کــردم و راســت پیچیــدم....🐰کاش کودکی هم المثنی داشت...
دکتر خودم و همسرم اوایل ک میرفتیم میگفتن فقط ای وی اف خداروشکر بعد چندماه ک دارو مصرف کرد همسرم بهت ...

آی یو ای برای وقتی هست که اسپرم کم یا ضعیف باشه؟ یا واسه تخمکم هست عزیزم؟

آی یو ای برای وقتی هست که اسپرم کم یا ضعیف باشه؟ یا واسه تخمکم هست عزیزم؟

نمیدونم عزیزم

دوستم تنبلی داشت همسرشم سالم بود

ای یو ای کرد سه قلو باردار شد😍

من ماه بعد نوبت ای یو ای دارم امیدوارم نتیجه بگیرم

الاهی نتیجه بگیرید عزیزم😘

الان دارو مصرف میکنی؟ ببخشید نمیخوام وقتتو بگیرم فقط یه توضیح کلی از روند کار و هزینه هاش میگی؟