2777
2789
عنوان

حقوق

134 بازدید | 16 پست

سلام من سه ساله که لیسانس یه رشته یی گرفتم که اصلا بازار کار نداشت حالا بعد سه سال میخوام برم یه رشته یی که اینده یی برام داشته باشه به نظرتون رشته حقوق خوبه که لیسانسش بگیرم؟؟؟؟ کسایی که تجربه دارن نظر بدن بجز حقوق چه رشته یی هست که بازار کار داشته باشه؟؟من الان ۲۴ سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلللللا حقوق نخون نپرس چرا چون گفتنش حالمو بد میکنه بس که واضحه اما میزنن زیرش و شعار میدن

بگو من حقوق خوندم و همدردی

اسی اصلا سمت حقوق نرو مگر پارتی یا آشنا داشته باشی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مثلاکسی که آزمون وکالت قبول بشه ولی پارتی نداشته باشه موفق نمیشه؟

کارت خیلی سخت میشه

اما نشد نداره

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چرا دلیلش نمیگی

چون.هیچ استخدامی تورو نمیخواد چون آزمون وکالت فقط میمونه که بشدت سخته و قربون سهمیه دارها.... چون ثمره ذرس خون بودنت میشه من و خیلیا که تو سی سالگی دربدر دنبال کار گشتیم و جز منشی دفتر وکالت با ماهی نهایت یک تومن کسی دیگه ای مارو نمیخواست. نرو نرو نرو

چون.هیچ استخدامی تورو نمیخواد چون آزمون وکالت فقط میمونه که بشدت سخته و قربون سهمیه دارها.... چون ثم ...

چند سال پشت آزمون بودید

چرا مشاوران شرکت نکردید 

البته تمام حرفات درسته 

ای کاش من این رشته رو نمی خوندم

چند سال پشت آزمون بودید چرا مشاوران شرکت نکردید  البته تمام حرفات درسته  ای کاش من این ...

دوازده بار آزمون استخدامی دادم شیش بار پشت آزمون درشرایطی که با رتبه هشت هزار حقوق خوندم سه ساله تموم کردم کارشناسی رو