2777
2789

روز ۱۳ انتقال بیبی چک زدم منفی شد ولی مارک خوبی نبود ویتاساین بود اسمش خیلی دیر همون یه خطش ظاهر شد الان مدیکور خریدم علائم خاصی هم ندارم ولی یه نور امیدی تو دلم روشن شده میخام روز ۱۶ که فرداس دوباره بیبیچک بزنم کسی بوده مثل روز ۱۳ منفی شه ولی روز ۱۶ مثبت؟؟؟

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من روز 12 مثبت شد اونم پررنگ   با آزمایش خون معلوم میشه راستی منو تک کن اگه مثبتی

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️

الهی هرچه زودتر یه نینی بغلت  تازه به دنیا اومده  یه خمیازه کوچولو می کشه یه خنده کوچولو  چشاشم که هنوز نمیتونه باز کنه تو منتظر دیدن نگاه نازش 🥺 دستاشو بگیری  بوش کنی 

یه بغض حاکی از خوشحالی درونت روی گلوت باشه باباییشو نگاه کنی بگی ببین بچمون

من روز 9 زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد دیگه تا روز 14 همینجوری هر روز میزدم تا رفتم بتا دادم

ایشالا که مال شما هم مثبت میشه خیلیا میگفتن فقط توی آزمایش خونشون نشون داده چون بتا خیلی تیترش کم بوده

الهی هرچه زودتر یه نینی بغلت  تازه به دنیا اومده  یه خمیازه کوچولو می کشه یه خنده کوچولو & ...

چه حرفای قشنگی گفتی خیلی حس خوبی پیدا کردم خدایا نصیب همه منتظرا و من زودتر بکن

من روز 9 زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد دیگه تا روز 14 همینجوری هر روز میزدم تا رفتم بتا دادم ایشالا ...

امیدوارم مال منم همینطور باشه

هست عزیزم نگران نباش بسپار به خدا که فرشته تو حفظ کنه 

عزیزم بارداری یانه چی شد

من عاشق خدا هستم ❤️ با انرژی مثبت زندگی دوباره شروع کردم 😍 خدا هم منو خیلی دوست داره چون دستم و گرفت ومن واز تنهایی وتاریکی ها نجات داد خدایا شکرت🤍❤️
چه حرفای قشنگی گفتی خیلی حس خوبی پیدا کردم خدایا نصیب همه منتظرا و من زودتر بکن

عزیزم بارداری