2777
2789

خانوما من یک ماهه اقدامم.. قرص متفورومین مصرف میکنم. بعد دکترم گفته ۱۴ پری دوفاستون بخور.. دیشب خوردم امروز صبح لک قهوه‌ایی اومد دیگه قطع شد.. من قبلا هم قرص مصرف کردم و اصلااااا سابقه‌ی لکه‌ندارم..چه شروع پریودم چه تخمکگذاری...حالا موندم از چی میتونه باشه. نکنه مشکلی هست    

تو بزرگترین عشقـــی در قلـــ⁦❤️⁩ــــبِ کوچکم⁦❤️⁩💍🦄

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عفونت نداری عزیزم؟لکه قهوه ای احتمالا مال عفونت باشه 

عفونت نمیدونم فک نکنم داشته باشم.. نمیدونم   عفونت مگه ترشح قهوه‌ایی نیست؟ این حالت خون قهوه‌ایی بود    

عفونت نمیدونم فک نکنم داشته باشم.. نمیدونم   عفونت مگه ترشح قهوه‌ایی نیست؟ این حالت خون قهوه‌ ...

تنبلی تخمدان داری عزیزم؟شایدم بخاطر اونه 

اما من یکبار موقع پریودی خونم قهوه ای بود دوروز آخر و رفتم دکتر گفت عفونت قارچی داری و بهم پماد داد

تنبلی تخمدان داری عزیزم؟شایدم بخاطر اونه  اما من یکبار موقع پریودی خونم قهوه ای بود دوروز آخر ...

اره تنبلی دارم...نه موقع پری خونم قهوه‌ایی نیست.. بعد الان ۱۵ پری‌ام خیلیییییی مونده تا پری

حالا محض احتیاط تو آب و جوش شیرین بشین یا آب و سرکه سیب یه دکتر طب سنتی ام میگفت سیاهدونه رو بجوشون ...

برا عفونت خوبه؟

اره تنبلی دارم...نه موقع پری خونم قهوه‌ایی نیست.. بعد الان ۱۵ پری‌ام خیلیییییی مونده تا پری

پس اگر سابقه نداشته احتمال زیاد عفونت داری بازم یه چکاپ برو چون تو اقدامی خدایی نکرده عفونت باشه باعث سقط  میشه گلم

نه خیلی زوده واسه لانه گزینی، ۱۵ پری تازه تخمک گذاریه

شاید.

اخه تاحالا اتفاق نیوفتاده برام..

پس اگر سابقه نداشته احتمال زیاد عفونت داری بازم یه چکاپ برو چون تو اقدامی خدایی نکرده عفونت باشه باع ...

اوهوم میرم دکتر پس.. مرسی از جوابت عزیزم

برا عفونت خوبه؟

اره عزیزم سیاهدونه رو دکتر طب سنتی ب یکی از همکارام گفته بود اون عفونت مقاوم داشت و هفته ای دوبار استفاده کرد و بعلاوه روغن سیاهدونه اصل هم ورودی واژن استفاده کرده بود و میگفت خوب شدم

من خودم تنبلی شدید دارم ۱۵ سال حتی یکبار بدون دوفاستون و آمپول و انواع قرص پریود نشدم وزنمم خوب بود و اضافه وزن ندارم ولی رفتم باشگاه الان ۳ ماهه انگار معجزه شده و دقیقا سر وقت پریود میشم باشگاه رو حتما امتحان کن